Crossgirl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a jak was zlapal ten ledniczy? nie dalo rady zawrocic i odjechac? przeciez na tych gorkach by was nie gonil... ;) jak macie tam tkie problemy z jazda to kolejny argument zeby wybrac sie w koncy na biedrucho w weekend :icon_twisted:Jak znajdziemy czas to na pewno sie wybierzemy na Biedrucho, bo juz sie umawialysmy z jednym kolega z naszych terenow i nas poprowadzi, bo trasy nie znamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja bym nie dostał tego mandatu! No trzeba sie wybrac w ta niedzle na biedrusko ale sam nie iwme bo mi pis zachorował i musze z nim jezdzić prawie codziennie do weterynarza ;/pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skobel Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hej cross kobietko ja chciałbym sie z toba przejechac! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a jak was zlapal ten ledniczy? nie dalo rady zawrocic i odjechac? przeciez na tych gorkach by was nie gonil... ;) Na górkach może i by nie dogonił - generalnie to same się grzecznie zatrzymałyśmy, bo chciałyśmy być KURTURARNE :icon_twisted: - ale na nic to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skobel Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jak bys miała checi i ochote to dzis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jak bys miała checi i ochote to dzis ;) dzis w planach mamy kino - ale plany sie czasem zmieniaja jak w kalejdoskopie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skobel Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 z lesniczym nie ma co zadzierac. pozostają tylko pola na przejazdzke. a jaki film dzis graja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a jaki film dzis graja ;) Kolejną czesc szybkich i wscieklych juz widzialam - wiec dzis czas na romansssidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hej cross kobietko ja chciałbym sie z toba przejechac! ;)To zabrzmialo jak zaproszenie na randke hehe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 To zabrzmialo jak zaproszenie na randke hehe ...hehe i nawet na podobnych maszynach jeździcie ;) To życzę miłej jazdy :icon_twisted: Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A przepraszam ... w jakich kwestiach Panowie maja latwiej ... ? :flesje:np łatwiej o awans w pracy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 i.... o miejsce siedzace w autobusie....:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 i.... o miejsce siedzace w autobusie....:wink:z tym miejscem siedzacym w autobusie to bym polemizowala ... no jak kobieta slaba istota ma stac a facet siedziec, a jak jest w ciazy to juz w ogole ... zreszta nie jezdze autobusami, ale jestem pewna, ze wiekszosc Panow to gentelmeni i maja jakis szacunek do kobiet :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 z tym miejscem siedzacym w autobusie to bym polemizowala ... no jak kobieta slaba istota ma stac a facet siedziec, a jak jest w ciazy to juz w ogole ... zreszta nie jezdze autobusami, ale jestem pewna, ze wiekszosc Panow to gentelmeni i maja jakis szacunek do kobiet hehe no to wiadomo :flesje: ale kiedys jadac busem do szkoly (ja stałem zeby nie było) na przystanku wsaidal jakas baba i drze sie na caly autobus -" Czy znajdzie sie tu jakis dzentelmen ??!!" a no to odpowiedzial jej lekko zawiany gosc -"wolne miejsca sa tylko dzentelmenow brak !!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja był bym za jakby jakaś ładna kobieta usiadła mi na kolana np. w autobusie :flesje:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi