mati kmx125 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 czego chciec wiecej yamaha i piekny teren :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 macie http://www.youtube.com/watch?v=Cgu_anQk-dU tak sie nudzilem :wink: najgorsze jest ze nie mam materialu :) poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Normalnie Myszon turlałem się ze śmiechu .... co to za muza stary ??muza spoko tylko juz zaczeło mi sie w głowie kręcic od tego kręcenia w kołko :icon_mrgreen: ten podjazd juz pewnie błagał zebyscie sobie pojechali po 1400056 przejezdzie :buttrock: ładnie skręcone :crossy: Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 muza spoko tylko juz zaczeło mi sie w głowie kręcic od tego kręcenia w kołko :D ten podjazd juz pewnie błagał zebyscie sobie pojechali po 1400056 przejezdzie :D ładnie skręcone :) jak fajny byl to po co mieli uciekać :P :D :D skakać ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 www.youtube.com/watch?v=i_qkZzT9dro Filmik jest brudny :) więc pasuje do działu a w filmie między innymi Stunt , enduro , stoopie, i palenie laczka :icon_mrgreen: Zachęcam do obejrzenia :) i czekam na komentarze . Pozdrawiam Kunin :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 - to byly czasy... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 - to byly czasy... :notworthy: 0:28 widze ze jakis fachowiec bardzo profesjonalnie podszedl do sprawy walac mlotkiem w magneto :buttrock: :bigrazz: ogolnie filmik zajebisty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zbliża się kolejna edycja Rodeo Ezberg, a więc mały trailerek z roku poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 trening przygotowujący do Erzberg :flesje::) całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 - start ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=hK5jn78hFwU...related&search= ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 wooow :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) W niedziele 10 Czerwaca w miejscowosci Wierzbanowa były mega fajne zawody Enduro - cross. Miejscowośc znajduje sie niedaleko Raciechowic i ok 35km od Krakowa czyli okolice Dobczyc i Myślenic. Nie wiem ilu było zawodników ale chyba kolo 30. Trasa króciutka ja powiedzmy tor crossowy, kręta i stroma. Puszczali ludzi 4-kami po 4 okrązenia i takich 4-rek bylo sporo a potem z kazdej 4-ki odpadało 2 i tak dalej i tak dalej az na kopńcu spotkali sie najlepsi. Impreza była niewielka i kameralna. Bez zbędnej dudniącej muzyki i megafonu :biggrin: organizator poprostu jak trzeba było coś przekazać krzyczał. Była miła atmosfera ludzie stali grpkami i rozmawiali nie zagłuszeni przez gadającego komentatora czy muze. Startowały motocykle dosłownie kazdego rodzaju enduro i mogł wystartować kazdy. Wpisowe to tylko 45zł i w tym jest jeszcze po zawodach kiełbaska!! Jak bedzie następna edycja i czas pozwoli to ja wystartuje napewno :D jak znajdę tel do organizatora to dodam. Nie nakręciłem wiele ale zawsze coś :lalag: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Może nie jest brudny ale związany z brudnymi motorami ;) ja to ten gość na rowerze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 http://www.filmyextremelne.buhaha.pl/Wspin...otorze-558.html szkoda mi niektórych moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi