>DANIEL< Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Super!!! :biggrin: Są inni moze lepsi od niego ale Pastrana to już legenda i pozostanie legendą, napewno z wielką klasą :crossy: gratuluje i teraz tylko czekać na kombinacje z podwójnym backflip'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pastrana napewno sie zapisze w historii swiatowego freestalu :crossy:A nam dane czekac na tego jednego back'a :biggrin:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mocne, koleś jest świetny :biggrin: byle tak dalej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 i tym moge sie podniecac a nie backflipem kłopota na 80cmm do gąbek dokładnie ! W sumie na Nitro Circus 3 też udało mu się zrobić ale ten flipek poprostu był tak idealny że ja pier...! Travis jest gościem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Myślę że za max pół roku już każdy zawodnik z czołówki będzie robił podwójnego backflipa na zawodach i nie będzie to żadna rewelacja :crossy: No ale to jest właśnie postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slashromester Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 pamiętam jeszcze jak bodajże w 2000 albo w 2001 gościu zrobił pierwszego backflipa :icon_mrgreen: już wtedy się zastanawiałem czy w tym sporcie da się zrobić coś więcej :icon_mrgreen: jak widać z biegiem lat wszyscy zaczęli robić backflipy z kombinacjami, teraz mamy double backflipa ;] niedlugo będą kombinacje ;] a ja myślę że za kilka lat ktoś wykręci tripple backflipa ;] Pastrana rules ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zajebi**e :lalag: jak on to robi? :icon_mrgreen: koles jest niesamowity :icon_mrgreen: :cool: gratki dla niego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nie to było naprawdę piękne... Przed oczami z dwa dni bendzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 To jest nic ja widziałem u kumpla filmik jak pastrana robił coprawda zwykłego backflipa ale za to ze zwoja matka siedzaca za nim na jednym motocyklu :icon_mrgreen: a potam pokazywali jak cała jego rodzina (kazdy członek) bez najmniejszych problemów kręci sobie backflipy. kumpel wyjechal ale jak powróci to sie postaram to od niego zdoyc to zapodam Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi