BenyWzG Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam!!! chcem kupic Jakiegos crossa bylem posiadzaczem Yamaha Dt 80. Wpadła mi w oko Yamaha Yz 125 oto link do niej http://www.allegro.pl/item117592168_yamaha...125_okazja.html. Czy opłaca sie i co powiedzie o Yz prosze ok pomoc. PS A jak nie Yz to co poradzicie dzieki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jeżeli nprawde ma możliwość rejstracji i jest w dobrym stanie to bardzo sie opłaca. Rejstracja daje bardzo same korzyści, np wykupienie oc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tylko że rok 97 a 98 to był przełom dla silnika,wtedy najwięcej się rzeczy pozmieniało !!! .Ja bym nie brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 I co mowisz ze neibrac a jak sie sprawoje Yz ile to ma koni. A czemu mowisz zeby niebrac ?? silnik moze sie je**ac?? czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 nie no skoro spore zmiany w silniku miały miejsce własnie w tych latach to po cos to zrobili niestety. Ale ja osobiscie bym sie tym nie sugerował :crossy: moto jest ładne tyle ze nie podejzewam zeby go pusicł za te 5000 Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dogadane mam tak na 90% ze za 5000 diore tylko tera kwestia sprzedazy jak najszybciej Dt ;/ w tym roblem a + Yz ze mozna ja zarestrowac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 upewnij sie najpierw w urzedzie czy na bank ma wszystko co jest potrzebne do rejestracji. To byłoby cos :crossy: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W ogloszeniu napisane, ze ma to powinny byc :icon_arrow: Fajnie musi siejezdzic po miescie takim motorem, 5s do 100km/h :icon_twisted: wszystkie auta zostaja w tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 5s do 100km/h a te dane z kąd z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) No i po paru takich startach z świateł stopisz tłok :] i spali ci ta YZ z 11 litrów :]pozdr. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No i po paru takich startach z świateł stopisz tłok :] i spali ci ta YZ z 11 litrów :]pozdr.Nie ma nic za darmo, ale spojrzenie kierowcow puszek ktorzy zostali z tylu : BEZCENNE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No i po paru takich startach z świateł stopisz tłok :] i spali ci ta YZ z 11 litrów :]pozdr. ;) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 to moto jest z mojego miasta, wiec jak chcesz moge sie o niej troche dowiedziec. Jak mam byc szczery to ani razu jej na torze nie widzialem, a troche czasu tam spedzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi