Skocz do zawartości

Co sądzicie o SKUTER DĘBICA?

vanjawan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Co sądzicie o tej firmie?

Ja zdecydowanie odradzam. Kupiłem tam trefny tłok do mojej JAWY 250, z którego wypadły zamki ustalające położenie pierścieni. Pierścienie się połamały i porobiły ogromne rysy na cylindrze. Do tego wszystkiego zatarł się wał na łożysku korbowodowym.

Witam, jeszcze nic u nich nie kupowałem, ale mysle że sklep jest dobry ponieważ maja dużo czesci jeszcze z oryginalnych zapasów co zreszta widac na zdjeciach no i do tego niskie ceny! Jesli chodzi o ten tłok co kupiłes to nie jest ich wina tylko zakładu który je wykonał, podejrzewam że produkcja Almot. Powinienes zadzwonic do nich i powiedziec jak sprawa wyglada że te tłoki sa do dupy, może by zareklamowali do firmy która je produkuje.

Pozdrawiam

Wielokrotnie zamawiałem części ze Skutera i nigdy nie miałem z tą firmą kłopotów.

Nawet jeśli z towarem było cos nie tak, to wymieniali lub zwracali pieniądze od ręki.

Nie marudzili i nie szukali mojej winy. Pełna kultura.

Kiedys tez dlugo czekalem na paczke, ale ogolni maja chyba najwiecej czesci do staruszków sposrod sklepów wysylkowych. Co do czesci to Tylko ten lancuszek sprzegla trafil mi sie trefny, moze trzeba bylo kupic niemiecki jak go jaszcze mieli, no ale i tak bede dalej u nich kupowal...

Kupowałem u nich wysyłkowo dwa razy. Na przesyłkę czekałem ok 2 tygodni, troche za długo! Raz nie wysłali mi jednej częsci bo nie mieli na stanie - nawet do środka włożyli kartke ze spisem częsci i z tekstem, że nie maja jednej. Co do towaru nie miałem zastrzeżeń, choć był wyjątek - mechanizm włączania światła stopu do WSK. Nie dość, że był w odwrotną stronę działający, to po założeniu do motocykla w środku rozwalił się. Wiecej zastrzeżeń nie mam.

Tak jak w temacie. Co sądzicie o tej firmie?

Ja zdecydowanie odradzam. Kupiłem tam trefny tłok do mojej JAWY 250, z którego wypadły zamki ustalające położenie pierścieni. Pierścienie się połamały i porobiły ogromne rysy na cylindrze. Do tego wszystkiego zatarł się wał na łożysku korbowodowym.

Ładne teraz koszty masz.

Ja kupuje u nich ale tylko na bajzlu i jestem zadowolony.

POZDRO

A ja za to złego słowa na Skutera nie powiem. Części przychodzą szybko, przesyłka po przelewie na konto (tak wolę). 100% uczciwości i solidnosci.

Edytowane przez m67

Ja kupupilem u nich czesci i caly miesiac szly - w miedzy czasie chyba z 10 razy dzwonilem i ciagle tekst-jutro wysylamy. W koncu przyslali mi lecz nie wszystko - napisali kartke ze doślą i nawet doslali za poltora miesiaca

Musiałeś mieć wyjatkowego pecha.

Nie zdażyło mi się czekać dłużej jak tydzień.Ze Skuterem mam mniej problemów niż chociażby z Larssonem. Poza tym nie ma się co oszukiwać - Skuter ma największą i najlepszą ofertę części do popularnych klasyków.

• 2 tygodnie później...