Nemesis Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam, mój problem zaczyna się od prędkości 80km/h zaczyna coś popiskiwać w silniku a przy 110-120 pisk staje sie nie do wytrzymania, nie słychać prawie silnika. Myślałem że to tarczówka ale odpaliłem ete na nóżkach wbiłem 5 i popiskiwanie dochodziło z silnika , mi sie wydaje że to coś ze sprzęgłem a może to tylni hampel? Z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 To sprawdź możliwe, że hamulec. To jest taki pisk czy świst?Może łożyska jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jeśli to tylny hamulec to postaw ją na centralne, wrzuć 5-tke i chwile ją potrzym... Potem sprawdź czy koło się troche nagrzało czy nie... Jak tak to blokuje coś a jak nie to music szukać dalej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 sprawdz czy podczas krecenia sie kola (moze byc silnikiem) lekkie wcisniecie chamulca powoduje zmiane dzwieku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak koledzy piszą.Sprawdz po takiej jeździe temperature bębnów lub bębna.Moze tarczówka w przodzie piszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Stawiam na sprzęgło. Odkręć dekielek po lewej ten okrągły na trzy śrubki i zobacz czy zębatka obrotomierza jest dokręcona. Jeżeli jest odkręcona to sprzegło wydaje różne dzwieki (piszczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Pisk Pisałem że nie tarczówka bo stawiałem na nóżkach - to sprzęło lub tylni hampel -chybapozdro Pisałem że nie tarczówka bo stawiałem na nóżkach - to sprzęło lub tylni hampel -chybapozdro Moze tarczówka w przodzie piszczy? Pisałem że nie tarczówka bo stawiałem na nóżkach - to sprzęło lub tylni hampel -chybapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Sprzeglo zle wyregulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi