PIOTREK CR Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 xr chłodzony cieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 nitroMCZ to bardzo lekkomyślnie z Twojej strony. Większość niedouczonych DRkowiczów tak robi a potem lądują na ortopedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja to robię inaczej,prawie w ogóle nie używam odprężnika. Daje kopke w dół aż poczuje opór sprężania, potem przeciskam tłok jeszcze kawałeczek do góry i pieeerdutttt :clap: ;) ...pali... Mam już go trochę a jeszcze nie nauczyłem się odpalania z odprężnikiem, może teraz popróbuje... :flesje: Ciekawe czy ci bedzie do smiechu jak raz ci nie wyjdzie to zapalanie :D podejzewam ze bez gipsu sie nie obejdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 u mnie (dt 80 a wiec 2t) jest z zapalaniem smiesznie... bo prawie nigdy nie uzywam ssania... czasem jak moto stoi w zimie kilka dni nie odpalane to siadam na nie, kopie ze 3 razy bez zaplonu, potem zaplon 1 kop i pyrka.... a czasem latem skwar 30 stopni podchodze domoto ktorym przed chwila jezdzilem i powinno byc rozgrzane... i nic... trzeba kopac z 10-20 razy naprzemian z ssaniem i bez... najczesciej jednak pali na dotyk bez ssania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja mam XT 600 Nie wiem już ile przeczytałem rad o odpalaniu i o ile z odpapalnie jest ok, to nie wiem czemu ale nie moge go odpalić spowrotem jeździe jak moto jest rozgżany. Może ktoś wie czemu ? Pozdro, pozdro ziomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Sid może dlatego że masz nieustawiony odprężnik? W ogóle nie odpręża. Sprawdzałem dzisiaj na żywca. Zmień też w wolnej chwili tylny amor i sprężyny z przodu bo się zabijesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 wydaje mi się, że Pawela i Sid mają źle ustawione gaźniki i dlatego ciężko jest odpalic rozgrzany motocykljesli sie myle to niech mnie ktos poprawi Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sid może dlatego że masz nieustawiony odprężnik? W ogóle nie odpręża. Sprawdzałem dzisiaj na żywca. Zmień też w wolnej chwili tylny amor i sprężyny z przodu bo się zabijesz. Pozdro Doprężnik raczej spoko, bo jak jest nie jeżdzony przez tydzień to odpala za 1 max 2 kopnięciem.Natomiast rozgrzany w ogóle nie idzie odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sid a może posłuchasz w końcu tego co mówie?Oglądałem twoją padake i odprężnik w ogóle nie pracuje, linka jest tak luźno, że odpalasz bez niego. Kopniak powinien pracować leciutko jak w 2t bez żadnego skakania po nim, żadnego siłowania się. U ciebie to po prostu nie działa. Jak chcesz pokaże Ci jak działa sprawny odprężnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To żeście popsuli bo jak oddwałem motocykl to odprężnik działał :crossy: Widać za długą linkę dorobiłem, ale Paweł podreguluje - mam nadzieje, że pokazałeś mu jak ma to zrobić ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Spoko loko po odbiorze sprzęt będzie chyba jak nowy (o ile Paweł dobrze pospawa rame - sprzęt nie przeszedł testu na torze :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam, a może jakiś geniusz zna procedurę odpalania Yamahy SRX 600, względnie TT 600? Kurde, muszę coś źle robić, a jeszcze za mało razy mi się udało, żebym mógł wyciągnąć jakieś ogólne wnioski. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ..... ewentualnie odpalać na pych z duuuużej betonowej górki ( :biggrin: ) pzdr eheeeee :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanton Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 odpalacie na stopce,czy bez -na kolach?ja mam problemy bez stopki,w lesie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Na siedząco. Wszystko zależy od techniki odpalania. Wcześniej też skakałem i się męczyłem, ale teraz na siedząco odpalam ;)Kopniakiem zassac trochę benzynki, minimalnie przejsc przez najwiekszy opor, teraz paaaaaaach! Pali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi