Skocz do zawartości

Najwspanialsze Drogi Motocyklowe Swiata - Wakacje Stulecia

Janusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

dobrze ze istnieja jeszcze takie kraje jak ukraina, gdzie tydzien jazdy lacznie z noclegami zarciem i piciem jest na nasza (przecietnego Polaka - szaraka) kieszen.

• Administrator

W moim poście, poza dwoma pierwszymi zdaniami, nie ma krzty drwiny.

Jak ktoś tego nie potrafi zrozumieć, jego sprawa.

Pozdrawiam i życzę Janusz udanych wakacji. Naprawdę szkoda, że w obecnej sytuacji nie mogę wziąć udziału w tej imprezie.

Nie czepiam sie ceny imprezy tylko formy obwieszczenia na naszym forum.

No i jeszcze ten termin 4-5 dni hehehe...ciekawe czy komus udalo sie zalatwic wize turystyczna w 2-3 dni??? Sam nie wiem, ale nie wydaje mi sie to zbyt prawdopodobne...

Jednak dla pasjonata tej firmy moglaby to byc ciekawa wycieczka.

No i jeszcze ten termin 4-5 dni hehehe...ciekawe czy komus udalo sie zalatwic wize turystyczna w 2-3 dni??? Sam nie wiem, ale nie wydaje mi sie to zbyt prawdopodobne...

dr.Big, a moze to tak specjalnie tylko te 4-5 dni - aby bylo nie do zalatwienia! :twisted:

Gość Anonymous

dr.Big, a moze to tak specjalnie tylko te 4-5 dni - aby bylo nie do zalatwienia! :twisted:

chyba w koncu ktos to dobrze ujol

Guzzi V11 - Gratuluje gustu w wyborze motocykli. Ciesze sie tez ze jestes jedna z nielicznych osob ktore potrafia widziec dalej niz koniec swego nosa i swych falszywych ambicji.

Pozostawiam bez komentarza...

Nie zabardzo rozumiem :?: :?:

Kolejny raz Janusz cos madrego napisal [ok nie zawsze pisze przyjemnym tonem] ,i zaraz drwiny ,kpiny zas po pewnym czasie ,min po poscie Aregata ,i Dyzia ktory z checia by pojechal,kazdy zmienia zdanie i zyczy udanej jazdy

Czy tak ciezko zrozumiec ze tu nie chodzilo o kase bo jak Aregat napisal to o wiele ponizej kosztow ,Dr Big pisze ze takich imprez jest masa ale idz i poloz 10tys$ a i tak sie nie zalapiesz na niektore ,bo jada byli zawodnicy z GP i miejsc juz nie ma ponad rok

A co do tak krotkiego terminu niesadze zeby Janusz kitowal bo masa z nas ma wizy biznesowe lub stale pobyty w USA lub Kanadzie i ktos naprawde moze pojedzie i wtedy co wstyd :?: ,no chyba az tak by Janusz nikogo na koszty i strate czasu nie naciagal

Ps Nie zawsze impreza moto musi byc na ukrainie z duza dawka wody :evil: :)

Gość Anonymous

ja bym sie nie czepial, jakby podal to do wiadomosci z miesiac wczesniej, a tak to kto (zwlaszcza biznesmeni) bedzie sobie nagle przestawial wszystkie plany?

Jesli ktos z tego forum (z Polski) pojedzie, to mi predzej kaktus wyrosnie na dloni.

Jesli ktos jedzie, przyznac sie, a Tobie Janusz zycze milej imprezy, porob fotografie i zapodaj w albumie.

Guzzi V11 - Gratuluje gustu w wyborze motocykli. Ciesze sie tez ze jestes jedna z nielicznych osob ktore potrafia widziec dalej niz koniec swego nosa i swych falszywych ambicji.

Pozostawiam bez komentarza...

Nie zabardzo rozumiem :?: :?:

Kolejny raz Janusz cos madrego napisal [ok nie zawsze pisze przyjemnym tonem] ,i zaraz drwiny ,kpiny zas po pewnym czasie ,min po poscie Aregata ,i Dyzia ktory z checia by pojechal,kazdy zmienia zdanie i zyczy udanej jazdy

Czy tak ciezko zrozumiec ze tu nie chodzilo o kase bo jak Aregat napisal to o wiele ponizej kosztow ,Dr Big pisze ze takich imprez jest masa ale idz i poloz 10tys$ a i tak sie nie zalapiesz na niektore ,bo jada byli zawodnicy z GP i miejsc juz nie ma ponad rok

A co do tak krotkiego terminu niesadze zeby Janusz kitowal bo masa z nas ma wizy biznesowe lub stale pobyty w USA lub Kanadzie i ktos naprawde moze pojedzie i wtedy co wstyd :?: ,no chyba az tak by Janusz nikogo na koszty i strate czasu nie naciagal

Ps Nie zawsze impreza moto musi byc na ukrainie z duza dawka wody :) :D

No tak, tlumaczenia folderow nazywamy juz madrymi wypowiedziami? Co do zmiany zdania to sie mylisz...dalej uwazam ze nic nie zostaje podarowane, czy zas cena pokrywa koszty organizatorow? Raczej TAK. Powiadasz ze masa z NAS ma wizy biznesowe i stale pobyty w USA lub Kanadzie? Wiec niech sie ta MASA glosow odezwie...Bo ja sadze ze bedzie to maksymalnie kilka osob. Guzzi V11 czy Ty aby nie jestes "osobistym znajomym" Janusza??? :evil:

PS. To fakt nie zawsze impreza moto musi byc z duza dawka wody-jest to kwestia ludzi bioracych w niej udzial i moze byc to Ukraina( przez duze U podobnie jak USA lub Kanada).

dobrze ze istnieja jeszcze takie kraje jak ukraina, gdzie tydzien jazdy lacznie z noclegami zarciem i piciem jest na nasza (przecietnego Polaka - szaraka) kieszen.

Oj bardzo dobrze, moja jedyna nadzieja na te wakacje bo kaski nie zadużo.

Co tu dużo mówić - paliwo tanie!!!!

NIma jak na Ukrianie.

Marian musze troche ostudzic twoj zapał

Od 1 lipca mamy na Ukraine i Rosje wizy i zeby wize dostac to nie wystarczy jej kupic musisz sie dogadac z jakims ukraincem zeby tobie zaproszenie wyslal wtedy wize dostaniesz inaczej mozesz jechac na Bialorus tylko bo tam wizy nie bedziemy mieli

Marian musze troche ostudzic twoj zapał

Od 1 lipca mamy na Ukraine i Rosje wizy i zeby wize dostac to nie wystarczy jej kupic musisz sie dogadac z jakims ukraincem zeby tobie zaproszenie wyslal wtedy wize dostaniesz inaczej mozesz jechac na Bialorus tylko bo tam wizy nie bedziemy mieli

a gdzieś słyszałem że to właśnie na Ukraine nie trzeba mieć , tylko na Białoruś tak.

Najwyzej wyjade przed 1 lipca by skorzystać jeszcze.

A z resztą Rafał ma tam rodzinę więc on pomoże jakby co.

Uszczypliwe uwagi sa calkiem nie na miejscu i tylko swiadcza o osobie ktora je robi. Ja nikogo NIE ZMUSZAM do uczestnictwa. Organizatorzy nie chca zarobic paru dolarow na oplatach ale wielokrotnie wiecej na reklamie swoich produktow wsrod mozliwie najbardziej wplywowych osob ktore uda sie sciagnac.

Dzięki Janusz za zaproszenie i pamięć. Niestety biorąc pod uwagę naszą polską rzeczywistość (pieniądze) mało kto jest w stanie wydać tyle kasy na wakacje :) . Nawet mając darmowy przelot (moja firma mi to umożliwia) nie byłbym w stanie zebrać takiej kwoty na niewątpliwą przyjemność. Mam świadomość, że z twojego punktu widzenia jest to duża okazja, ale my żyjemy w biednym kraju i zwyczajnie nas na to nie stać.