Skocz do zawartości

Najwspanialsze Drogi Motocyklowe Swiata - Wakacje Stulecia

Janusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hmm szkoda, że dopiero teraz przeczytałem ten wątek. Niestety 3500$ to jakby na to nie patrzeć jak na warunki Polskie kupa forsy przy średniej krajowej coś koło 450$ miesiecznie. dodego doliczyc przeloty i faktycznie robi sie tak coś koło 12 niezłych jak na nasze warunki pensji...

kiedy my dożyjemy takich czasów że wyjazd poza Polskę na 14 dniowy urlop nie pochłonie np 3 miesiecznych pensji?

to mi predzej kaktus wyrosnie na dloni.

cholera pojechałbym i zapłacił żeby to zobaczyć :mrgreen:

a tak na poważnie myślę że Janusz jak i inni proponując różne rzeczy robią to z dobrej woli i serca. Część jest zadowolona a część krytykuje. Jeżeli ktoś nie chce jechać lub go nie stać to niech napisze "sorki nie mogę, dzięki itp" a nie się użalać i wydziwiać. Bo może chociaż jednego na to stać i chce pojechać więc warto było pisać post. Troszę wychamowywujcie ludziska :)

Janusz nazwal to `wakacjami stulecia` kopiujac oczywiscie folder reklamowy - problem w tym ze napisal prawde.

Nie z powodu warunkow spania i wyzywienia, ale z powodu widokow i drog ktorymi sie jezdzi, a ktore porownuje sie z nowozelandzkimi, uznawanymi za najpiekniejsze na swiecie ( zalesione, dzikie gory wchodzace w morze ).

Oczywiscie koszt jest smiesznie niski biorac pod uwage klase hoteli i posilkow, a propozycja b.interesujaca dla tych kilku ludzi z forum ktorych na to stac i ktorzy mieliby okazje nie tylko pojezdzic w tych warunkach ale spotkac niezwykle ciekawych ludzi, ktorych sciagaja tego typu imprezy.

Jedyny problem to czas, za krotki zeby mozna bylo wykonac jakikolwiek ruch w tym wzgledzie, w kazdym razie dla czlowieka pracy takiego jak ja :)))

Jedyna nadzieja ze redakcja pisma i Triumph zrobia powtorke i Janusz da cynk na ten temat znacznie wszesniej.

W kazdym razie dzieki za zaproszenie.

Adam M.

Hej

Powtórka Adam, to już chyba była, albo w każdej chwili będzie he he. Właśnie odświerzyliśmy temat z przed roku. Ciekawe czy teraz się tez coś analogicznego szykuje. Fajnie byłoby o takim czymś wiedzieć dużo wcześniej. Mimo globalizacji 8) dla nas i tak potrzeba trochę czasu i nie chodzi tu tylko o kasę :). Samemu trudno byłoby mi się wybrać. Ale na pewno prędzej, czy później Kanadę zaliczę (na moto oczywiście).

Pozdro

Dyzio