kusiek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 witam posaidam aprilie rx 50 z am5. lałem teraz motul 510 pułsytnetyk ale zabardzo umnie neimozna go dostac więc takei pytanie czy mozna go zmieniec na jakis inny??najalepiej na jakis populalny gdzi bede mugł go odstac bez problemu..ale czy wogule mozna;>? czkema na szybka. z góry dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Możesz sobie zmienić na jaki chcesz,ale pod warunkiem,że z dozownika (o ile go używasz) spuścisz ten , który masz tam wlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Możesz zmienić ale najlepiej o tych samych wartościach i dobrej jakości :lalag:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tylko nie zmieniaj na wszedzie dostepny polsyntetyk z firmy Orlen za 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ani na Mixol lub Lux 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja wam nie chce nic mówić ale olej Sthila jest tam rozlewany gdzie Orlenowski .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tak, ale są tam specjalne dodatki smarujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja od zawsze używam mixola i silnik dobrze chodzi polecam też makita dobry i nie strasznie drogi około 16 zł Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tak ziomal ale w simku masz troche mniejsze obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Można zmienić oczywiście, ale jak juz lałes półsyntetyk, to teraz musisz przejsć tez na pólsyntetyk, bo syntetyk rozpusci nagar i moze dojść do tego że piersćien bedzie za lużno chodził i może pęknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja leje do Suzuki ts 50 orlenowski to lepiej go zmienic czy lac ten sam dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja teraz kupiłem kosiarke makity i dostałem do niej olej, ale jest on bardzo drogi ( 9zł za 200ml czy jakos tak), zużyłem go i teraz leje midland który rowniez uzywam do motocykli, tani i dobry syntetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Twój wybór,jak chcesz to zmień.Jak ja był posiadał taki motorower to lał bym coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dozownik został odłaczony..czyli jakim olejem ma zastopic motula 510 pułsyntety??odpowiednik jego..a to iezawarzy na trwałosci silnika nic si eneisdtanie??i napsizcie mi jaki to ma byc olej:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja bym nalał do benzyny Castrola R2 a do skrzyni Motula Transoil.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi