E-mil Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam. Jak w WSK 175 powinien być założony tłok?? w którą stronę powinny być skierowane zamki pierścieni ?? w stronę wydechu czy gaźnika? na tłoku nie mam strzałki :lalag: Pozdrawiam i proszę o konkretną odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witaj, specjalnie poszedłem po tłok do garazu;D Zamki pierscieni musza byc skierowane do okna kanału ssacego;) Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witaj! Jeżeli tłok jest oryginalny, lub od solidnego producenta, powinien mieć na denku (góra tłoka) zaznaczoną strzałkę. Wskazuje ona kierunek montażu. (do przodu motocykla) Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A wlasnie, Emil-ten tłok nie ma strzałki od nowosci czy poprostu jakims cudem ktos te strzałke zeszlifował? Bo jak nie ma strzałki to możliwe że jest nieoryginalny a wtedy nawet go nie zakładaj do motocykla bo może Ci puchnac po nagrzaniu w cylindrze.. Jesli jest oryginalny to od wewnetrznej strony tłoka powinno pisac "WSK G" - skrót G- oznacza produkcje tłoka przez fabryke w Gorzycach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 nie wiem co się stało ze strzałką bo od niedawna mam wske:) Dzięki za odpowiedzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Znam przypadek gdzie strzalka byla nabita nie w ta strone co trzeba. Tylko nieufnosc i trzezwosc umyslu montujacego tlok uratowaly go przed ewentualna demolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi