ggmarquez Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ktos jezdzi w tym kasku? Jakie wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 co prawda nie jezdze w takim ale po przymiarce stwierdzilem ze jest nie wygodny i kupilem model XR2 ktory aktualnie to GP-pro i taki polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dzieki, ale jak na obecna chwile to troche drogo. Kask zawsze troche sie ulozy, poza tym wygoda danego modelu zalezy troche od fizjonomii. Mnie przede wszystkim interesuja podstawowe funkcjonalnosci, czyli glosnosc, wentylacja, jakosc wykonania i trwalosc etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam szukałem ale nie znalazłem wiele konkretów. Więc pytam Tak wiec szukam kasku i bardzo spodobał się sie agv stealth . Czym różnią się wersja 2007 od 2008?? Wiem że cena bo 2007 kosztuje 599 a 2008 760. Warto dopłacać do wersji 2008??? Jakieś wady i zalety tego kasku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jest w temacie ranking kasków na górze stronypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tylko znajdz tam coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja mam AGV Airtech, coś cenowo podobnego i wiem, że następnym kaskiem nie bedzie AGV, bo:1. Przedmuchy w miejscu styku uszczelki z szybą2. Brak różnicy otwarcia/zamknięcia wlotów powietrza3. Małżowiny uszne nap. po noszeniu garnka przez pół dniaPlusy... hmmmm..... hmmmmmmmmmmm........... może sobie głowy nie rozwalę w TYM momencie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 mam stealtha od roku, agv jak inne firmy stosuje zasadę: im droższy kask tym lepszy. Za swojego dalem 9 stowek i nie żałuje, wygodny, wyjmowana wyściółka, otwarcie wlotów trochę pomaga (do xr-1000 pewnie mu wiele brakuje :) ) spasowanie elementów całkiem niezłe porównując do innych kasków które oglądałem na expo. Odpowiadając na post Vatzegue, jeżeli miałbym mniej kasy też nie kupiłbym żadnego od agv, gdybym miał zaś więcej to pewnie celowałbym w okolice shoei. Miałem ile miałem i nie chciało mi się bawić w zamawianie z ebay okazji xr-1000, więc kupiłem tego. Dziołcha jeździ w agv k-series i trochę żałuje że nie dołożyła nawet 3x tyle do suomy. k-series w porównaniu do mojego to 'bida z nendzom'. Podsumowując poniżej stealtha(ew s4) nic od agv nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi