Vizka Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Miłosz, ty Skorpionie jeden, wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 A tak tak sto lat kochasiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Wszystkiego naj...................... Spokojnej drogi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) wsiewo haroszewo :biggrin: Edytowane 13 Listopada 2006 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Spóźnione ale najszczersze dla Majora i Mikocha, pozdzieranych podnóżków i jak najlepszych czasów w Poznaniu :wink: :clap: :notworthy: :cool: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Loo tak chlopaki wszystkiego naj i czasow tez naj :banghead: Spoznione ale szczere , no to kiedy pijemy :notworthy: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Chłopcy i dziewczęta!!!Bardzo dziękuję za pamięć.Mam tak mało czasu na pisanie, że już myślałem, że o mnie zapomnieliście.Wzruszyłem się.............................. dzięki :wink: :icon_razz: :wink: :buttrock: :wink: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ŁUBU DUBU ŁUBU DUBU NIECH NAM ŻYJE.............. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO P.R.E.Z.E.S :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 P.R.E.Z.E.S. naszego klubu niech żyje nam:) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Siuryt wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Siuryt gdzie jestes?Juz zapomnielismy jak wygladasz:) Sto lat!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam! Wszystkim solenizantom i jubilatom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Pozdrawiam w imieniu swoim i NEVRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Dzięki, dzięki :clap: Jeszcze żyję :clap: , ten roczek był dla mnie raczej kiepski, brak Internetu w domu, a jeżeli chodzi o jazdę, to chyba wygrałbym w kategorii najmniejsza ilość przejechanych km. Ale mam nadzieję, że następny sezon będzie lepszy.Jeszcze raz dzięki za pamięćPozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Pierwsza! No to wszystkiego najlepszego Dizel! Dzięki za obstawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Dizel wszystkiego naj i hay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi