PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ee tam nie wybrzydzajcie :) ,ładna HUNDA :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Piękna az szkoda bylo by w teren wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jakbym taką miał...to bym ją postawil w pokoju, usiadl i na nia patrzyl...Az szkoda jezdzic tym w terenie :lalag: Piekna maszyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 jakbym taka mial to bym ja zajexdzil w terenie :) yno zeby paliwo bylo :lalag: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Mi sie tam nie podoba ponieważ nie jest brudna od kurzu i błota i nie ma porysowanych plastików :lalag: A tak pozatym to niezłą satysfakcje musi dawac zrobienie sobie takiego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Satysfakcja? Z czego? Tu jest minimum pracy, zamawiasz to i to i montujesz w moto. Oczywiście kasę trzeba mieć. Czuję satysfakcję, wydałem 8000zł na tuning :lalag: Ale też rozumiem tego kolesia, jak masz pieniądze to sama przyjemność tak przerabiać motocykl. A jak się ubrudzi czy porysuje, nie trzeba go wcale myć karcherem, kupujesz nowe plastiki, nową okleinkę i jest jak nowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Super srzecik lecz moto tego typu zadlugo tak pieknie nie bedzie wygladac ja tam zawiele nie upiekszam swojego MX bo podczas gleby serce tak nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 podczas gleby serce tak nie boliLiczy się jeździec a nie rzecz martwa w tym przypadku motocykl. Ale i tak wolałbym oryginalną Yamahe YZ250F z 2005r niż tą Honde Cr250F z 2004r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no fajny fajny wyjefakenbisty polatało by sie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 za-je-***-ty :) super sprzęcior takim wozic sie po mieście to moje marzenie :lalag: super motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Faktycznie MARZENIE - jest piękna - takiej to bałabym się zakurzyć :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 takim wozic sie po mieście to moje marzenie Po mieście ACHA :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Fajna furka tylko 18 k to troche kasiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Po mieście ACHA :/No co?? Doczepi sobie jakieś blachy od Ogara i jazdaaa :icon_rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No jest piękna... ale wjechać taką 'gablotą' w błoto.... łech żal :biggrin: postawić sobie predzęj w domu w gablocie a nie po błociu jeździć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi