Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje. Trzymaj mocno kierwonice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje.Wszyscy z niecierpliwością czekamy na fotencje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Pogratulować fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 gratki!! porzadny sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Fajna maszynka :biggrin: Wysokich lotów i bezawaryjnej jazdy. Wrzuć kilka fotek a najlepiej w akcji. Jescze raz gratulki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Zapodaj jakieś fotki husy.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Pozwole sobie wrzucic fotke jak jeszcze stała u mnie na podwórku :biggrin:http://img92.imageshack.us/img92/205/img0041vw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje :biggrin: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratululacje dobrego wyboru. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 kurde motocykl moim zdaniem dla twardych ludzi:(( kurde nie pali:(( jak juz zapali to sie kreci tak ze to poezja:D dzis byłem w terenie to u kumpla pod domem kopalismy pół godziny gaznik rozbierany czyszczony i nie pali:(( luzy zaworowe dzis zlikwidowałem bo były bardzo duze i dalej nie pali:(( ogulnie jestem na massse zadowolony ale uciazliwe jest palenie:((a ta kompresja hmmm cos pieknego widac ze silniczek po remacie:D ale trudna jest w prowadzeniu wygodna ale przy wiekszych predkosciach tył lata na boki ,ale da sie przyzwyczaic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaryWilk Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratuluje Ci publicznie, choć osobiście już to uczyniłem... Mam nadzieje że w te same błota będziemy wjeżdzać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratuluje :clap:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 gratki swietny sprzecior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wielkie grarulacje, zaje****y sprzęcior na prawde fajnie sie prezentuje.życze ławego odpalania i gumowych drzew :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi