Pawelo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja mam 4 biegowego z zebatka 16 SR50 po lekkich przeróbkach technicznych i wyciaga ok 70km/h PS. w simsonach to roznie bywa, jeden lepiej drugi gorzej, ciezko okreslic :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Simson Star50classic 96r (zwykly sr ale w tych altach tak go nazwali) Z bólem 60 z górki 65 no ale miał już 8 tys nastukane od nowości:)Simson S53 98r vmax 70 z totalnym bólem i niezawsze zalezy jaka benzyna. Jak go kupiłem mial 1800km orginalnego od nowości przebiegu. A z górki itak wiecej niż 70 sie nieodwarzył...markos myśle że to dzięki owiewce tigera twój chart leci 75.. No wiesz areodynamika poprawiona więc lepiej wbija się w powietrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A wlasnie Markos, masz jakieś Naklejki Tiuninkowe na moto swoim ? Może one zapewniają tą prędkość <joke>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ostatnio jechałem na swoim gdzieś 65-68 km/h. Według mnie simson więcej jak 70 km/h nie wyciągnie. Bo nie ma z czego :notworthy: Zauwazcie że ma moc 3,7 KM przy 5500 obr., nowe 50 ccm mają 7-9 KM (nie wiem dokładnie) przy obrotach dwa razy większych (pewnie się mylę). Prędkośc nie bierze się z niczego :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jakoś wolno jeżdżą te wasze simki :notworthy:.70km/h to powinien jechać normalny simek we dwie osoby. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 simek około, 250km/h.. do końca nigdy nie da się sprawdzić ile smiga simek, znam gościa co przerabiał simka i leciał nim 95km/h ale tydzień jeździ miesiąc naprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha90 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja mam kumpla któremu simek 85km/h wyciągał ale go już sprzedał i kupił sobie nsr125 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha90 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 miałem kumpla którem simek 85 szedl :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak dbasz tak masz... co model to inna historia ale max 80km/h... więcej to za tirem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grey Wolf Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Normalnie bez przeróbek wyciąga około 60 km/h po tuningu można z niego wycisnąć 110km/h -wymiana sprzęgła, 5-biegowa skrzynia biegów ,12 kanałowy cylinder, wał do tuningu, i gaźnik amala czyli gra nie warta świeczki.Bo sam cylinder to 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ostatnio jechal za mna jakis gosc simsonem skuterem. Myslalem ze przy 70km\h bede go juz odstawial ,a on wyciagnal prawie 80km\h-tego sie nie spodziewalem po 15-letnim simsonie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Przez 5 stron temat został wyczerpany i nie ma potrzeby odkopywania. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi