na koło Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A mój jechał 60kmh i raz w tygodniu rozpoławiałem silnik :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli98lite Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Moj simek szedl 70 km/h (przed wymiana cylindra z tlokiem na 60'tke :icon_mrgreen: ) Na nowym cylku go sprawdze dopiero po dotarciu ale nie licze na zbyt duzy przyrost pikus91:Simson wcale nie ma dlugiego 4-tego biegu, najdluzsza wydaje mi sie ze jest 2'ka (czasami nawet zdarza mi sie ruszyc z tego biegu i to bez zadnych szarpniec i palenia sprzegla :P jednak to na tym nowym cylku) a 4'ka jest takim "sredniakiem" jezeli chodzi o dlugosc :lalag: chociaz moj simson od 30 ciagnie na tym biegu rowno :P ...jednak to tylko moje zdanie i przydalyby sie wypowiedzi innych Moje osiagi na poszczegolnych biegach wynosily (wartosci licznikowe podpierane wskazaniami predkosciomierza fiata uno) :1 bieg - do 25 km/h2 bieg - ok 40 aczkolwiek czasami wskazowka potrafila sie oprzec o 45 ale to jak go naprawde przycisnalem a szkoda mi bylo silnika wiec podaje 40 :D3 bieg - raz, jedyny raz doszedl do 60 ale tylko wtedy gdy jechal za mna ojciec swoja jawa 350 przez ktora nie slyszalem wlasnego silnika i bylem pewien ze go ciagne na 4'ce :cool:4 bieg - 70 km/h czasami z gorki 75 :wink: Koncowe przelozenie - 16/34 Vader-Poland - zgadzam sie w 100%, simson nigdy nie bedzie scigaczem mimo tego ile pracy w niego wlozymy :icon_mrgreen: :wink: Pozdro ;) Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez oli98lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrunio Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja mam simsona s53 i jechałem nim pomiedzy 75/80km/h :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jak dla mnie ta dyskusja nie ma już sensu.Bedziecie sie non stop kłócic ile wasz simson pojedzie. Ja moim chartem bez przerobek jechalem 73km/h pewnie sie zdziwicie,ale to prawda. Tak jak ktos napisał wczesniej ze predkosc srednia simsona to 70km/h i niech tak zostanie. Dla niektórych to max dla niektorych nie,dla mnie 70km/h wystarczyłoby w zupełnosci. Zreszta czym wy sie podniecacie. 70 czy 80 to jest duzoJa tez chciałbym tyle wycisnąc moim KINGIEM ale jak wycisne te 70 to jestem happy.Musze sie rozklulac z gorki chocby minimalnej i trzymac gaz wtedy pojedzie.Predkosc podróżna 50-60km/h To są motorowery i nierządajcie od nich zeby lecialy po 200 bo to NIE MOZLIWE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja moim chartem bez przerobek jechalem 73km/h pewnie sie zdziwicie,ale to prawda.Ani troche mnie to nie dziwi i wiem, ze to prawda... :icon_mrgreen: Bo mój też tyle leci... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Mój simek tak średnio raz na tydzień wyciąga mnie na browara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mój simek tak średnio raz na tydzień wyciąga mnie na browara. Nie zamłody jestes na browara?A i wiesz ze po pijaku sie nie prowadzi,nawet po jednym małym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie zamłody jestes na browara?A i wiesz ze po pijaku sie nie prowadzi,nawet po jednym małym.Co więcej, osób "po spożyciu" nie można też wozić na motocyklu. I to jest porządny argument, by nakłaniać znajomych do trzeźwości :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Powiem tak - nie warto pić i jechać :D. Nie powiem - lubię od czasu do czasu sobie piwko trzasnąć - ale wtedy jadę na rowerze :clap: ;) :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No co wy. :clap:To był żart. Nigdy bym nie jechał na moto nietrzeźwy czy tam po spożyciu, bo bym sobie tylko szkód narobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ROwerkiem po browarku.... to też jest cholernie ryzykowne..mojego sąsiada psy złapały na jego podwórku bo nie miał ogrodzenia to sobie stanęłi przy jeego domu i jak wrócł rowerkiem po browarku ze sklepu to kazali dmuchać...zabrali prawko i miał sprawe w sądzie o ! i to jest przykład ze bardzo sie opłaca popijanie przed jazdą;) :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Teraz mają wszystkie alkomaty wymienić na nowe które wykryją procenty nawet po spożyciu tuż przed kontrolą. Popieram na całej lini! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To będę chodził na nogach :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To będę chodził na nogach :clap:Lepiej uważaj, bo sie jeszcze przepisy zmienia i będzie można pić tylko pod sklepem i tylko tam rozbić sobie namiot i do rana przeczekac na wytrzeźwienie... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Simkiem po przeróbkach to do 120km/h można sie rozkulać. Zdejmi kierunkowskazy, owiewka Tiger (zmniejza opór), naklejka szybcy wściekli lub chińskie znaki i to te pare koni da. Moja stella buja sie do 100km/h (mierzone z 6 samochodami naraz) - najszybsza stella w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi