ptasiorr Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Dt odpada...-no coo...chwila słabości i wziąłłem ją na pierwszy plan :biggrin: Najrozsądniejszy wybór to chyba DR350-TTR600. Obczaje co i jak jest z tym DRZ ale raczej pozostane przy tych 2wczesniejszych modelach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Mi sie podoba suzuki dr 350 slyszalem ze jest bardzo fajnym motocyklem i mocnym i nie wadliwym ja bym sie kusil na dr350 a ty rob jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Aale na jako pierwszy powaniejszy sprzet nie oplaca sie brac nowej maszyny poniewaz napewno beda jakies wywrotki mniej czy bardziej powazne a pozatym DRZ dysponuje juz taka moca ze watpie zeby sie bez tego obeszlo. a myslisz ze jak przejeździ sezon czy pieć to juz nie bedzie sie wywracał i szlifował moto ???? Wiec po co jak mozna kupi stara DR 350 przelatac sezon obeznac sie co i jak i nie miec zalu ze sie trcohe rozjebała za pół sezonu moze kupic stara wsk bedzie jeszcze tansza i mniej zalu, zastanów sie ze jeśli stac go na DRZ to i na plastik bedzie go stac Edytowane 30 Lipca 2006 przez lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 mam juz kilkunasto letnia kariere za soobą i narazie jakos wychodze bez szfankuNidy sie nie wywracasz ;d??? :biggrin: :) a myslisz ze jak przejeździ sezon czy pieć to juz nie bedzie sie wywracał i szlifował moto ????moze kupic stara wsk bedzie jeszcze tansza i mniej zalu, zastanów sie ze jeśli stac go na DRZ to i na plastik bedzie go stacLucas ma racje !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Hahaha.. lucas chyba chciałeś sie wyżyć w tym temacie i nadmiar emocji nie pozwolił Ci znaleźć ironii w moim post scriptum.. Co do priorytetow nie chce nawet tego komentować.. Jeżeli już masz wybierac DR/TTR , to myśle , że jednak DR będzie odpowiedniejsza i w 'mocniejszy' teren i cenowo.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja to sie nie znam , ale wział bym chybym chyba KLXa 300 jeździłem takim także moge powiedziec ze jast fajny mocy nie brak zawiecha moze byc wyglada fajnie:) nie polecam z 80 na 600:P (a sam prawie tak zrobiłem:P)znam ludzi co siadaja z niczego na jakies 125 albo wieksze i to koniec ich kariery z moto.Ja uwazam ze lepiej stopniowo zwiekszac pojemnosc:)A przede wszystkim uwazam ze chłodzenie jest wazne najlepiej woda:)a TTR chyba powietrze co??:clap: Ja siadłem z TENERE 125 na TE 610 i jest fajnie ale w miedzy czasie jezdziłem LC4 620 takze cos tam sie nauczyłem:P kup cos w granicach 300cmm taka moja rada:)A i jeszcze jedno "najlepiej posłuchac rad innych ale i tak zrobic po swojemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tzw. "Złoty środek" to dla mnie Suzuki Dr 350 ewentualnie KLX ale to już zależy od zasobności portfela:icon_biggrin: Mocą nie grzeszą ale do najsłabszych nie należą :clap: Może jestem przyzwyczajony, ale jak dla mnie Dr'ka bardzo łagodnie oddaje moc a Klx'a nie miałem przyjemności dosiąść także nie wypowiem się a jedyne to czym się kieruje to dobre zdanie posiadaczy ;). Mocy brakować nie powinno :( Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W wekkend jade "na drugą stronę lasu" ;) :) -tam koleś ma DR 350(kupił kiere renthal'a za 400 zeta i chyba zlamal na 2 dzien..hardcore :clap: )to się przejade i zobacze jak to z nim jest.Faktycznie sie boje 600ccm..ale to by bylo na dluzej, a nie bawil bym sie w sprzedaz i kolejne zamiany.. pozdrawiam & miłego dnia życze :wink: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi