evoman Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zamów lepsza pogode, bo jak narazie to pogoda taka, że film bedzie poprostu szarawy, leiej poczekac te 2 dni na słonce. :PNie nie pomylilem się na tym filmie nie wiem kto to ale trzyma moto na przednim hamulcu a ktoś kręci się pod przednim kołem gdyby moto puscilo z przedniego hamulca bylo by nie ciekawie ... sorry za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 co za lipa....widze ze skladacie cos konkretnego a moje moto gotowe dopiero za tydzien i to jeszcze bedzie na dotarciu.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) QW***A pada, ale co mnie to obchodzi?? Kurtka i Heya... No i w tym momencie koniec... :P Akumulatorki w cyfrówce padły. HEHE Wiec ładowareczka i wtedy idę pośmigać, zobaczymy co się wymyśli... ;P Może by tak kumpli zwołac na moto i nagrać coś wiecej... ;P Tylko powieccie jak te filmy na rapida wrzucać... Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dibo wrzuciłem jeszcze raz filmik http://rapidshare.de/files/28989635/Kopia_...ge0040.AVI.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Powiem tak - podkład do filmiku musi być dynamiczny :clap:. Ja bym proponowal cos SOAD. ;). Np. B.Y.O.B :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No i jest coś koło 256 mb. filmów na kompie, jutro wybieram co lepsze kawały i wrzucam na serwer, jest jazda w błocie, kręcenie kółek, jazda na kole, jazda obok moto, czyli nogami po asfalcie, nie wiem jak to sie tam nazywa, gleba na skuterze i takie tam... :clap: Jutro do wieczora powinno być wszystko na rapidzie! Teraz pytanie do Dibo, jaki format tych plików chcesz, bo mój aparat kręci chyba jakies wmv do odtwarzania w quick time, zna ktos jakiś dobry program, żeby to przekonwertować, spakowac i wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak się połapiesz to VirtualDub i obrobić się w nim da.Ja mam jakieś śmieszne tylko muszę płytki znaleźć. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Po co VirtualDub? Dobry program do montażu (a takiego na pewno używa Dibo) sam to przekonwertuje do formatu wyjściowego. A w ostateczności można skonwertować np. za pomocą RAD Video Tools lub AsfTools. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tak Arcer tylko program do montażu typu pinnacle studio będzie trochę ważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tak Arcer tylko program do montażu typu pinnacle studio będzie trochę ważył.A czy ja każe go komuś ściągać? Przecież Dibo od dawna montuje filmy, chyba nie ściąga programu przed każdym nowym montażem! Chyba czegoś nie rozumiesz...Dibo, rozwiej wszelkie wątpliwości i napisz, jakim programem to montujesz - Pinnacle, Ulead MediaStudio albo jeszcze jakiś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) może windows madia maker?? :clap::) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 win movie maker ;) chyba jak zrobilem kiedys w win movie maker do budy bo sobie wieczorem przypomnialem i czaus nie bylo :flesje: to wszyscy byli zachwyceni jaki to ja jestem znakomity w oprawie dobrzoe dzwieku i wogole a efekty przjescia :clap: "przez klucz" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ano może movie. nie chciało mi sie spojrzeć :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Arcer, on się pytał o coś do konwersji. To jak może skonwerterować programem bez uprzedniego jego ściągnięcia? Też sobie teraz przypomniałem film w movie maker z windowsa do gimnazjum robiony. Jaka z tego polewa była, i kulisy z #$@#&. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Arcer, on się pytał o coś do konwersji. To jak może skonwerterować programem bez uprzedniego jego ściągnięcia? Też sobie teraz przypomniałem film w movie maker z windowsa do gimnazjum robiony. Jaka z tego polewa była, i kulisy z #$@#&. :clap:Właśnie, "coś". A mi chodziło o to, że Nie ma potrzeby konwertowania ich przed dodaniem do Filmu, wystarczy jedynie spakowanie ich. Windows Media Video to jeden z "najlżejszych" formatów. Nieważne, nie o tym ten temat. Nie mam ochoty na takie rozmowy :-/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi