YARECK Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3505272.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 no to uważajcie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 tak czytam i czytam - nowe motocykle, teraz patrol autostradowy nasza policja rozwja się, wszystko dzięki tej UE tak mi się wydaje :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 tak czytam i czytam - nowe motocykle, teraz patrol autostradowy nasza policja rozwja się, wszystko dzięki tej UE tak mi się wydaje :icon_mrgreen: No tak, ale nie wszystko zle co z UE ;) :icon_rolleyes: , musze przyznac, ze drogi coraz lepsze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk_wawa Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 akurat ten patrol to mała strata - drogo liczą za przejazdy więc pewnie miejscowi kożystają jak im się spieszy (a jak nie to stara E2(chyba)) a jak jadę tam raz na rok to jadę puszką i z rodziną więc nie gnę pałki :-)A jak się zdarzy to na 99% chłopcy będą chcieli "na kawę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 I to jest przewidywanie i planowanie z najwyższym kunsztem, jeszcze nie ma kawałka pożądnej autostrady żeby dało się parę minut polecieć jak człowiek (jak pod poznaniem co 200 m bramka) :icon_rolleyes: a tu proszę już patrole pościgowe mamy :icon_mrgreen::)Ja bym do tego już zakupił łodzie do patrolowania Wisły bo już tuż tuż jak będzie czyściutka i tłumy się w niej będą kąpać.... Pozdro dla patroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Na szczęście ja tam nie jeżdżę więc ze mnie nie będą jak narazie doić te hieny cmentarne :icon_rolleyes: JAk to jest że te organy mają zawsze kasę na sprzęt, dobrze zarabiają i w wieku 45 lat leżą do góry wentylem na emeryturze? A ratownistwo medyczne, cała służba zdrowia i zarazem my wszyscy płacimy za to swoim zdrowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 To nie dzięki UE tylko dlatego że za odcinek ok. 50km płacimy 22zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Autostrada, jedyne miejsce gdzie nie ma domów, pasów itp, i nawet tam nie można dać po garnkach, tragedia normalnie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Jutro chciałem się bryknąć nowym odcinkiem, a tu strach wyjeżdżać :icon_rolleyes:Na do tej pory istniejącym odcinku też chyba takie patrole były i jakoś osobiście ich nigdy nie spotkałem.Przeważnie stał normalny patrol na końcówce autostrady i łapali na radar. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 trzeci w kraju posterunek policji autostradowej Nie za dużo ich jak na ilość autostrad w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Niefajnie. Tak mało u nas autostrad gdzie chciałoby się sprawdzić swój motocykl a oni już na wstępie chcą utrudniać. Ale i tak pewnie znajdzie się wielu chętnych, którzy spróbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No ciekawe czy w Niedziele trafie na nich :) p.s. Czy ktoś wie jak teraz z Wawy sie jedzie do Poznania z wykorzystaniem nowego odcinka A2? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 musze przyznac, ze drogi coraz lepsze szkoda, że tylko tam gdzie policja stoi... wczoraj jadąc nad zalew 'lokalnymi' drogami najpier mało mi czacha nie odleciała na wybojach, potem mało sie nie zaliczyłem szlifa bo przecież nikomu się nie chciało pozamiatać tych kamyczków po łataniu dziur na zakręcie, a wieczorem wracając po ciemku przejechałem przez taką dziurę, że myślałem już, że przód zostawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 szkoda, że tylko tam gdzie policja stoi... wczoraj jadąc nad zalew 'lokalnymi' drogami najpier mało mi czacha nie odleciała na wybojach, potem mało sie nie zaliczyłem szlifa bo przecież nikomu się nie chciało pozamiatać tych kamyczków po łataniu dziur na zakręcie, a wieczorem wracając po ciemku przejechałem przez taką dziurę, że myślałem już, że przód zostawie... Pisalem o drogach krajowych, wiadomo drogi lokalne to juz inna sprawa, ale to juz nie sprawa unii tylko lokalnych zarzadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi