gurufarmi Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no dobra, a ty jaki olej lejesz do swojej rx80? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no dobra, a ty jaki olej lejesz do swojej rx80? :) Motul 510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Motul 510Dobrze by było zmienić przy nasptepnym opakowaniu na 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 no fajnie ze motul jest lepszy od mobil 1... ale chodzi mi o olej do mieszanki:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja troche nie na temat, ale tez o RX. Mam RX 125 z silnikiem ROTAX123. Rok produkcji 1992. Musze zamówić kilka częsci do niej i tutaj jest problem. W dowodzie mam wpisanie Aprilia RX 125 GF. A w sklepie mam do wyboru: RX 125, RX 125(francja) oraz RX 125 R. Jestem w kropce. Czym różnią się te modele i jaki ja mam...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja troche nie na temat, ale tez o RX. Mam RX 125 z silnikiem ROTAX123. Rok produkcji 1992. Musze zamówić kilka częsci do niej i tutaj jest problem. W dowodzie mam wpisanie Aprilia RX 125 GF. A w sklepie mam do wyboru: RX 125, RX 125(francja) oraz RX 125 R. Jestem w kropce. Czym różnią się te modele i jaki ja mam...Pzdr Jeśłi zamawiasz części silnikowe, to mówisz że ROTAX 123 z tego rocznika i wszystko. Niezależnie czy to jest RS czy RX czy inne moto z tym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 no fajnie ze motul jest lepszy od mobil 1... ale chodzi mi o olej do mieszanki:> No na bank nie leje mobil 1 - mobil 1 to nazwa wlasna danego produktu - to jest olej silnikowy syntetycznyMobil jakis tam to jest moze do mieszanki ale nie mobil 1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ale właśnie nie chodzi o częsci silnikowe tylko o akumulator i uszczelniacze na zawieche...może po numerze ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale właśnie nie chodzi o częsci silnikowe tylko o akumulator i uszczelniacze na zawieche...może po numerze ramy. Zmierz sobie ile masz miejsca na akumulator i zamów (najlepiej do motoromy, tam kolesie znają sie na włoskich sprzętach i zawse dobrze mi doradzali) taki żeby pasował (też napięciowo). To samo zrób z uszczelniaczami, zmierz lagi i zadzwoń, powiedz że masz RXa rocznik 92 a wymiar lagi to ... na pewno będą wiedzieć jakie wysłać. Najprostrzy sposób.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 jeśli chodzi o akku to do RXa jest taki http://www.batteryweb.com/motorcyclebatt-d...orcycleYB12Voltja na takim jeżdżę i jest OK to pzry okazji jest chyba jeden z popularniejszych akku do skuterów, więc we wszystkich sklepikach go mają i tani jest Yuasa jakieś z 40-50 zł + elektrolit za grosze. dla pewności sprawdź wymiary czy u ciebie wejdą - są w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi