Qóba Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 No prosze gratulacje ja za pare miechów bede zdawał ale sie boje%)pfffuu może sie uda moto i autko na raz zdać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje, nie ma jak to wolność, jazda bez stresu(co będzie jak mnie zatrzymają).Ale niestety najgorsze jest czekanie na prawko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratuluje!!! :lalag: Całkiem niedawno miałem identyczne powody do zadowolenia... :biggrin: Ale niestety najgorsze jest czekanie na prawko :clap: Ja już swoje odebrałem!!! :clap: Czekałem zaledwie 2 tygodnie i se śmigam na legalu... hehehe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 :biggrin:Wspaniałe uczucie, co ? :clap: Gratuluję z całej duszy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Zechciej przyjąć moje gratulacje! :clap: Śledziłem wątki Twego autorstwa (rozterki, czy kupić motorower itp.), a teraz cieszę się Twoim szczęściem. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Moje gratki :biggrin: :clap: To teraz śmigaj bezpiecznie.Powodzenia w dalszej jeździe. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 YES! YES! YES! :clap: Zdałem dziś prawo jazdy na motocykl w Warszawie na Odlewniczej! To był mój pierwszy raz ;-)...Bravo - wspaniałe uczucie co?? ja tez zdałem, ale we wtorek i do dziś jeszcze sięcieszę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Gratuluje :clap: i zazdroszcze :bigrazz: Milego smigania :biggrin: Pozdrawiam goraco :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 gratulacje :biggrin: jak sie wkońcu ubrałes na egzamin :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 gratuluje koledze zdanego egzaminu :icon_exclaim: Nic tylko teraz czekac na papierek :> A c do tej strony to juz tydzien a dalej moich danych nie ma :/ Pytanie do Tomka Kulika: czy prowadzicie moze statystyke zdawalnosci za pierwszym razem? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Rowniez gratuluje!:icon_exclaim:.....i tez pytam jaki stroj w konu wybrales:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Dziękuję Wam bardzo za gratulacje! Wciąż jeszcze nie mogę uwierzyć, że moje marzenie w końcu się spełniło :icon_exclaim: Wieczorem było wino, szampan, lody i to cudownie ciepłe uczucie zwycięstwa :-> Za radą Piotrka Gadaja ubrałem się w jeansy, koszulę z krótkim rękawem i glany. Miałem ze sobą swój kask, kominiarkę i rękawiczki. Przyszedł jeden chłopak na egzamin w kurtce (na codzień jeździ R6 ;-), powiedziałem mu żeby to schował. Myślę, że ten jeden raz warto było zaszaleć i ubrać się "źle". Dwóch instruktorów, moja dziewczyna i kilku kolegów doradzało mi żeby nie kusić losu zakładając skórę. Ile się teraz czeka na prawo jazdy w podwarszawskich miejscowościach? Muszą papiery wysłać do Pruszkowa. Za ile mogę się spodziewać dokumentu (znam stronkę ze śledzeniem)? No i najważniejsze: są jakieś komisy motocyklowe otwarte w sobotę? :-) Niestety w tygodniu nigdzie nie dojadę przed 18... PS: za miesiąc mam urodziny. Jeśli wszystko wypali, będą to zdecydowanie najlepsze urodziny i wakacje od lat. Trzymajcie kciuki za urzędników ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 No i najważniejsze: są jakieś komisy motocyklowe otwarte w sobotę? :-) Niestety w tygodniu nigdzie nie dojadę przed 18...Czytając Twoje posty na 4um, myślę, ze jestes facetem któremu nie chodzi o 'jakiś komis', ale o dobry i z pewnym sprzętem. Ostatnio czytałem komentarze na naszej stronce - motomapa warszawa i zwróciłem uwagę na http://www.motomotion.pl/.Sprawdź, może wystarczy telefon, a ktoś zostanie chwilę , żeby z Tobą pogadać. Interes to interes. Ten komis poleca Tomek K. /wiesz kto/Przyjemności z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 A teraz sobie pomysl co by bylo gdybys jednak kupil motorower :icon_exclaim: Gratuluje i szukaj sprzeta jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi