maruha Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam. Problem jest taki: niewazne czy zatankuje pod korek czy nie. Wczoraj zatankowalem 3/4 zbiornika . Ide rano patrze i znowu mam paliwo na baku wywala je go góry przez korek. Mam nadzieje ze to wina korka :banghead: Jesli chodzi o motocykle to jestem świerzak i nie bardzo sie jeszcze ocykałem co i jak. Z góry dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 kładź szmatkę na korku na noc i nie bedzie paliwa na baku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Też tak mam czasami jak zaleje prawie po korek. Moze to tak musi być...??? Tyle że ja nie mam paliwa na baku a na korku tak troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 WIna może być odpowietrzenia zbiornika. Nieraz albo cieknie albo zapycha się, robi podciśnienie i syczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja jak dużo zatankuje, to mi pojawia się paliwo w zamku wlewu. Myślę że to przez zbyt duży otwór odpowietrzania.Ale muszę się przyglądnąć dokładnie którymi miejscami wydostaje się paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Ide rano patrze i znowu mam paliwo na baku wywala je go góry przez korek. a raczej nie powinno, może masz starą [twardą] uszczelkę przy korku i przepuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 chyba racja, mysle ze to cos z odpowietrzaniem bedzie bo wlasnie jak go otwieram to zasyczy i bryznie na bak, "pit 1" a szmate to se na glowe poluz bo chyba ci slonce zaszkodzilo :biggrin::):clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 też pierwszą moją myślą było, że odpowietrzeniea drugą, że trzeba sprawdzić przewód przelewowy, bo paliwo powinno iść tamtędy, a nie wywalać przez korekjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi