Prot Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ani sie waż !!!!!!!!!! :notworthy: :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Nie wierzysz w moje opanowanie i umiejetnosc jazdy kontemplacyjnej?? :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Nawet Michał Kaczmar obiecał, że będzie "konsumował" w megailościach ... Ty a może Ty kogoś chcesz zniechęcić ??? Ja nie moge dac takiej obietnicy bo jestem abstynentem od urodzenia ale moge obiecac ze nie bede nikogo zachecal do abstynencji i nie bede glosil zadnych hasel antyalkoholowych - Prot ! czy to wystarczy ?? Edytowane 27 Września 2006 przez MichałKaczmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Protrze :icon_eek: umarłam ze śmiechu :notworthy: :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ...chciałbym zaproponowac abyśmy w Borkach nie spożywali alkocholu. Gerard, ochlajmordo, a nie pomyślałeś, że chruściki może wolałyby się do nas dołączyć i ostatnie dni życia spędzić na rozpuście nurzając się w hektolitrach alkoholu??Ja osobiście jestem za podwyższaniem statystyk we wszystkich dziedzinach życia.Avatarek rewelacyjny!!! :icon_eek: Teeee Barył, rycerze zmartwychwstali :icon_eek: P.S. przepraszam, a ja ciągle o seksie.... :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 oj bedzie... Powtorka z Kletna?? :notworthy:Bardzo śmieszne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Protrze mnie zabiło, Michału! :notworthy: Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Protrze mnie zabiło, Michału! :notworthy: To chyba juz wiemy jak bedziemy sie zwracac do Protra na Borkach :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 To chyba nie jest OT :notworthy: ? Słowa BARDZO TRUDNE do wymówienia po spożyciu:1. Wyindywidualizowany entuzjasta2. W czasie suszy szosa sucha3. Jola lojalna, lojalna Jola Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu:1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie...2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewał...3. Przykro mi piękna nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks ... pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) No widze,że nastawienie całości jest MEGA POZYTYWNE :biggrin: i o to chodzi!!!! Już nie mogę się doczekać... a tu jeszcze tyle godzin :icon_eek: UWAGA!!! Proszę się nie smiać z mojego ROZRUSZNICZKA w mojej wysłużonej Virażce - obiecuje,że po sezonie go naprawie... :icon_eek: On ma taką przypadłość,ze jak nikogo nie ma to pali 100/100 ale jak chcę aby nie gruchotał to robi mi na złość - no cóż BABCIE tak mają,ze czasem gruchoczą - to wina starości (ale i tak ją KOCHAM :biggrin: ) Choć czasem mam ochotę ją zostawić pod jakimś płotem... ale zawsze po nią wracam :notworthy: Bo poza tym rozruszniczkiem jest SUPER HIPER... :icon_eek: Dobra koncze juz bo chyba zanudzam... DO ZOBACZENIA w BORECZKACH. (naprawde ją KOCHAM :icon_eek: ) Edytowane 27 Września 2006 przez przemek3578 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 UWAGA!!! Proszę się nie smiać z mojego ROZRUSZNICZKA w mojej wysłużonej Virażce Uwaga do wszystkich Forumowiczów !!! Jak Przemek odpali, to wszyscy zaczynamy się śmiać! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Nie no ja takiej imprezy nie moge przegapić.Tego Protra musze koniecznie poznać to jest jakas legiendarna postać>>? :wink: Przybęde :eek: :icon_mrgreen: Edytowane 27 Września 2006 przez RAFAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Nie no ja takiej imprezy nie moge przegapić.biggrin: Przybęde :crossy: :eek:No ja też przybędę muszę wkońcu poznać mojego imiennika.. :biggrin: :cool: :crossy: :wink: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Ej wyznawcy i wielbiciele Protra - chcecie wszyscy wpierd*l ? Zacznę od tego kto to wymyslił !!!!!!!!! Edyt: zapomniałem buźki .... :icon_mrgreen: :wink: Ja nie moge dac takiej obietnicy bo jestem abstynentem od urodzenia ale moge obiecac ze nie bede nikogo zachecal do abstynencji i nie bede glosil zadnych hasel antyalkoholowych - Prot ! czy to wystarczy ?? Nie - nie wystarczy. W Borkach jest taki zwyczaj, że nie wpuszczą Cię do domku na noc ( lub o poranku) , jak nie wali od Ciebie nadtrawionym piwskiem, tudzież świeżo spożytą gorzałą. W zeszłym roku nawet wyznawcy Jehowy walili w gardło aż dudniło, a Ty mi tu Michale, o jakiś ślubach przy urodzeniu, złożonych nieświadomie wyjeżdżasz ??? Puknij się w czoło. Borki to nie zlot facetów w habitach ... Motocykliści to źli, niedobrzy, wiecznie pijani faceci, dawcy i mordercy, przez których giną niewinni ludzie. A poza tym ... jak Ty chcesz się z nami "komunikować" ? Ty już Piękny Kawalerze, ponad rok m.in. mnie zwodzisz ... obiecujesz... przyjeżdżasz ... i teraz co ... przykrość chcesz nam wyrządzić ??????? Edytowane 27 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Oleśka napisała:Uwaga do wszystkich Forumowiczów !!! Jak Przemek odpali, to wszyscy zaczynamy się śmiać! OLEŚKA :biggrin: nuu...nuu...nuu...!!! - tak powiedziała moja KOCHANA córeczka :cool: jak zobaczyła Twój pościk.... :wink: broni Tatusia choć ma dopiero 11 miesięcy :icon_mrgreen: Nadia bo tak ma na imie śle buziaczki dla wszystkich miłośników grzechoczących rozruszniczków :eek: Edytowane 27 Września 2006 przez przemek3578 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi