Waldi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Zna sie ktos na mechanice samochodowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Przysmak śniadaniowy x 3 , szproty w oleju x 2 i pęta kiełbasy zapakowane. To tak na wszelki , na tzw. wstępny rozruch wieczorny. Odpalamy z Laskami jutro o 14.00 spod MikDonosa w Jankach. Pa,pa,Beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 więcej dowiesz się w Borkach :icon_twisted:Kurcze... też bym przyjechał... :smile: Ale nie mogę :icon_exclaim: Łykend zajęty... :icon_exclaim: Może "następnom razom"...Miłej zabawy życzę :icon_mrgreen: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Zna sie ktos na mechanice samochodowej ?ja SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ... :icon_exclaim: ...to chyba u Baryla na plecaku :icon_mrgreen: pozdr & c u @sat, wNo tak, bo jak się zamienimy miejscami to prędkość nagle spada do 5km/h :icon_twisted: Oj Wojtasik, ja ostatnio nawet czerwonych świateł nie uznaję :icon_exclaim: Teee, chłopie a Ty to zamierzasz pojawić się w Borkach, czy też nadal masz samobójcze myśli o założeniu rodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 :icon_mrgreen: Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? EEE JA JESTEM ,,NOWY " no NOWY011 ... BEz plagiatu proszę :icon_exclaim: Dobra żart.. Słuchaj ,,swieżaku" przylatuj śmiało widzę że masz akceptacje pierdzieli z EKG, także moja w tym rola co by ci LUKSUSY załatwic na miejscu. Spanie sauna , dziewczyny , chłodne piwko, ewentualnie męskie RYCHY... hehe Jak juz masz Akceptacje elitarnej PERWERY przybywaj. :icon_exclaim: Co do noclegu , przeczytaj link dotyczący rezerwacji, dowiesz się jaki jest skład domków, zawsze sie do kogoś możesz dokoptac co by za dobe nie płacić 90 zeta. Jestem na miejscu pytaj o NOWEGO 011- większośc mnie zna...... ehhhhhhh albo poznała ehhhhhhh...... :icon_twisted: Ja bede dopiero o 18 , i odrazu bede załatwiał sprawy u kierownika ... do zobaczenia..JUTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Odpalamy z Laskami jutro o 14.00 spod MikDonosa w Jankach. Eh, i trzeba będzie ścigać dziewczyny po gierkówce...W sumie jak tak sobie o tym pomyślę...To całkiem niezły plan na wczesne popołudnie :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 UWAGA!!! Proszę się nie smiać z mojego ROZRUSZNICZKA Przemku nie jestes sam. ,,Serduszko" mojego Fredka tez jest juz troche zmaltretrowane i czasami dostaje atakow :icon_exclaim: To sie beda smiac z dwoch rozruszniczkow :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) No dobra pomyleńcy - załatwilem pogodę - ma byc super - 20 st.C i bez opadów. Nie dziękować. Należy sie skrzynka Pilsnera :icon_exclaim: , to chyba niewiele, co ? :icon_twisted: Przysmak śniadaniowy x 3 ( CZYLI) szProty w oleju x 2....pęta .... To tak na wszelki , na tzw. wstępny rozruch wieczorny. Odwal się dobra ??? Jakaś perwera Ci się marzy ? Chcesz mnie użyć jako tzw wstępny rozruch wieczorny ? No to już dzisiaj :icon_exclaim: K........a damy czadu tradycyjnie :icon_mrgreen: Edytowane 29 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Juz nie moge sie doczekac, kiedy pojde do mojego ulubionego sklepu po ,,semi dri" :icon_twisted: Ej, dlaczego ja nigdzie nie widze Salaty????? Kto sie bedzie opychal bulkami????? :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze? :D Jestem"nowy" chciałllbym dołączyć do Borek ,Jak to widzicie "starzy" forumowicze?Ja tam z nimi nie jadę Panie bo zaraz jakiś nawalony będzie chciał mi łokatanke zrobić WOJTASIK !!!!Aśka jako plecaczek jeździ znacznie szybciej tylko o tym nie wie :D Aśka Nie szpanuj proszę ....................... :icon_twisted: K&$^#*%$WA nie będzie mnie z Wami :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :smile: :icon_mrgreen: :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 INFO dla pragnących się podłączyć:Warszawska grupa gorrrrących dziewczyn (lub jak kto woli "chopów z cycami") wyrusza w piątek o godzinie 14, MC Donald, Janki. Tempo tetrycze 100-120km. Szybszą jazdę zaprezentujemy w Borkach na specjalne życzenie :icon_exclaim: Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie w dotrzymaniu nam towarzystwa to serdecznie zapraszamy wszelakie ślimaki, kaleki i ofiary losu.JoAśkaP.S. Betty, deszczyk pada, a to może tylko oznaczać, że czarownice jadą :icon_twisted: Chętnie bym dołączył do zacnej grupy "ślimaków, kalek i ofiar losu" :icon_exclaim: ale nie wiem, o której uda mi się wyrwać z zakładu. Jeżeli się uda to OK ale nie czekajcie na mnie :icon_mrgreen:.pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Uwaga ja z Adu i z endurmoaxem. który bedzie pod naszą opieką na zlocie. jestesmy w Jankach o 16:30..... Tzn,, ja koncze o 16 i buta przez cała wawkę do janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Teee, chłopie a Ty to zamierzasz pojawić się w Borkach, czy też nadal masz samobójcze myśli o założeniu rodziny?...zamierzam... zamierzam... ale dopiero w sobote popoludniu... za chwile... smigam do kazika... na sluzbowy raut... i tylko jak sie ockne w sobote... (pewnie kiela 14 :icon_exclaim:) ...to wskakuje na czarnego diabla... i kiiiitaaaa nach borken... :icon_twisted: ...a wiesz... z ta stabilizacja... to jest tak... ze czlowiekowi... rozne rzeczy na kacu... do glowy przychodza... i praktycznie zawsze sa to glupoty :icon_exclaim: ...tak wiec juz mi przeszlo... i powrocilem... do normy... czyli... DO PIEKLA!!! :icon_mrgreen: pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ...a wiesz... z ta stabilizacja... to jest tak... ze czlowiekowi... rozne rzeczy na kacu... do glowy przychodza... i praktycznie zawsze sa to glupoty :icon_exclaim: ...tak wiec juz mi przeszlo... i powrocilem... do normy... czyli... DO PIEKLA!!! :icon_mrgreen: A już myślałem że następnemu odbiło :icon_twisted: Bravo Jasiu, Jogi Babuuuuu :icon_exclaim: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi