endas Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam po dluzszej przerwie. W koncu w ostatni weekend polatalem troche (pierwszy raz) na swojej kawusi i na prawde jestem pod milym wrazeniem, idzie jak burza no i wszystko jest OK - jestem cholernie zadowolony szkoda tylko ze nikogo "z rodziny" w okolocach Gniezna, Wrzesni Witkowa czy Skoja nie zastalem :-(. Czy NIKT nie pomykal???. Panowie, droga z Wrzesni do Gniezna to ruina - lepiej leciec przez Witkowo.Pzdr. wszystkich Zwłaszcza taki jeden....:icon_evil:)) Irek mamy dość blisko do siebie gdybyś kiedyś był blisko mnie to zapraszam.A jakby przyszło śmigać do Torunia to po drodze wdepnę po Ciebie i pojedziemy razem(jeśli oczywiście będziesz chciał jechać)Co Ty na to?Czesc Krzychu, od 17-go Kwietnia chetnie sie przylacze do Was na wyjazd do Torunia lub gdzies indziej, jesli oczywiscie bedziecie mieli ochote pojezdzic z maruderem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam. Kawa złożona tylko jest mały problem. Cieknie płyn chodzący z przewodu z lewej strony. Tam jest oring czy to on może być przyczyną? Gdzie można go kupić? W larssonie brak. Uszczelkę musiałem kupić w kawasaki. Chce już jeździć :flesje: A tak to muszę od ojca brać pierdzika, znaczy skuter :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU66 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Kawa złożona tylko jest mały problem. Cieknie płyn chodzący z przewodu z lewej strony. Tam jest oring czy to on może być przyczyną? Gdzie można go kupić? W larssonie brak. Uszczelkę musiałem kupić w kawasaki. Chce już jeździć :buttrock: A tak to muszę od ojca brać pierdzika, znaczy skuter :icon_mrgreen:Cześć!Miałem kiedyś podobny problem w Hondzie NTV.Puszczał oring i płyn po rozgrzaniu dość mocno kapał.Kupiłem wtedy oring o takiej samej średnicy wewnętrznej,ale minimalnie grubszy(dla pewności)złożyłem to do kupy i zapomniałem o sprawie.Taki oring bez problemu kupisz w każdym sklepie sprzedającym łożyska i uszczelnienia. ENDAS ! Jak pojadę w stronę Torunia to musimy się zwąchać i pojedziemy razem.Na marginesie dodam,że pochodzę z Gniezna,spędziłem tu 18 lat zanim życie przywiało mnie do Świdnicy.W Gnieźnie zaraziłem się motocyklami tak skutecznie,że po kilku latach przerwy(po ślubie)motocyklowe marzenia wróciły ze zdwojoną siłą.A Ty gdzie mieszkasz?Pozdrawiam!Wszystkim Wam życzę Wesołych,pogodnych Swiąt Wielkanocnych,zawsze sprawnej maszyny,a przede wszystkim żeby pogoda wreszcie zaczęła dopisywać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jakbyście organizowali wycieczke do zzrów 1100 do torunia dajcie znać-też bede:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endas Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czesc KRZYCHU. ja tez jestem z Gniezna, choc ostatnio czesciej przebywam we Wrzesni. Ciesze sie na ten Torun. Bedzie mi milo jechac z toba. Mam nadzieje ze sie spotkamy i nazdaze :clap: za toba/wami, bylo by fajnie. Pozdrawiam i wszystkim co dane jest smigac zycze szerokiej drogi. Super ;) , bedzie nas wiecej, pzdr. endas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam. Kawa robiona :biggrin: Wczoraj przeszła trzy godzinny test po warszawie i wszędzie sucho :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a moja kawka wczoraj przeszła test na lotnisku. 250 i jeszcze troche by poszła ale mój anioł stróż powiedział dość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a moja kawka wczoraj przeszła test na lotnisku. 250 i jeszcze troche by poszła ale mój anioł stróż powiedział dość :icon_mrgreen: No ladnie, pewnie czas zwalnia przy takim V.Ja na razie grzecznie 160max, i jeszcze troche czasu uplynie za nim zobacze dwojke z przodu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a jak ktos chce oglądnąć moje kochanie to jest tu :) http://polskajazda.pl/Motocykle/Kawasaki/Z...00,_,ZX11/22435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja nawet dodałem komentarz. A ja swoje maleństwo znów uszkodziłem :buttrock: Wywaliło płyn chłodzący podczas jazdy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a jak ktos chce oglądnąć moje kochanie to jest tu :crossy: http://polskajazda.pl/Motocykle/Kawasaki/Z...00,_,ZX11/22435 Ladniusia, Ladniusia ta twoja kochanica, niech cie szybko i bezpiecznie nosi, a swoja droga dwa pytanka do wszystkich: - jakich filtrow powietrza uzywacie i jak je trzeba czesto czyscis? (jezdzac on road oczywiscie), - czy chlodnica oleju tez wam sie tak szybko zapaskudza???, maly deszcz i jak bym ujezdzal po polach a nie krajowymi :) Pzdr. endas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU66 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Cześć!Serwisówka zaleca wymianę filtru powietrza co 20tys.km,lub po pięciu czyszczeniach,w zależności od tego co nastąpi jako pierwsze.Filtr każą czyścić co 10tys.km.Co do chłodnic oleju i cieczy chłodzącej to nie zauważyłem jakiegoś dramatycznego zasyfienia,mimo,że zdażało się jeździć w deszczu.Raz przedmuchałem kompresorem bo było trochę piachu.Idealnie byłoby przedmuchać od drugiej strony,ale z dojściem kicha.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, Od marca jestem Szczęśliwym posiadaczem mojego kolejnego moto, tym razem ZZR. Jest to moja 1-wsza Kawa, doświadczeń w związku z tym mam niewiele. Będę cześciej tu zaglądał. Co prawda ja mam 1200, ale to mały szczegół ;) Spotykacie się czasem? Pozdrawiam Kuba pees. Dodam link do fotki jaką zrobił mi Wolkan w czasie wypadu do Kazimierza. http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Janow...606347909630066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 bestia co ty masz takie problemy ze swoją? mocno ją uszkodziłes? co z silnikiem-przegrzał sie? a tak w ogóle to ile wam kawki palą? bo jak policzyłem ile ostatnio moja pali to sie za głowe złapalem...ponieważ ostro pałowałem po lotnisku jakiś czas temu i z opony już półtno zaczeło wychodzić to troche kilometrów zrobiłem baaardzo powoli czyli 100-120 km/h i...na 164 km spaliła mi 7.88 litra...policzcie sami...ale mnie wychodzi 4.8 na setke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 bestia co ty masz takie problemy ze swoją? mocno ją uszkodziłes? co z silnikiem-przegrzał sie? a tak w ogóle to ile wam kawki palą? bo jak policzyłem ile ostatnio moja pali to sie za głowe złapalem...ponieważ ostro pałowałem po lotnisku jakiś czas temu i z opony już półtno zaczeło wychodzić to troche kilometrów zrobiłem baaardzo powoli czyli 100-120 km/h i...na 164 km spaliła mi 7.88 litra...policzcie sami...ale mnie wychodzi 4.8 na setke:) Na trasie 390km z plecaczkiem przy mocnym wietrze 140-160km/h - 24 litry. wychodzi 6.2l Podpowiedzcie, silnik 1.2 to jakaś prosta linia z 1100?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi