pirat! Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) kupilem jw. sidi vertebra race. uzywane 1 sezon.wczoraj zdarzylo sie ze musialem w nich przejsc ok. 1,5kmi obtarly mi bardzo mocno male palce. prawdopodobnie w miescu gdzie slidery sa przykrecone srubami. czy ktos sie spotkal z czyms takim? moze sruby sa za mocno dokrecone?wkladajac lapy do srodka wyczuwam delikatnie miejsce gdzie sa przykrecone sruby a moze poprostu noga musi przyzwyczaic sie, pare razy obetrze a potem bedzie dobrze? (choc w tej klasie butow moim zdaniem tak byc nie powinno :wink: ) Edytowane 17 Lipca 2006 przez pirat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) A masz na nich napisane "motorcycle boots" czy "walking shoes"? :wink: Edytowane 17 Lipca 2006 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A masz na nich napisane "motorcycle boots" czy "walking shoes"? :wink: no wiem :icon_biggrin: to sa racing buty a nie trekkingowe, ale mimo wszystko chcialbym wiedziec czy to normalne ze tak obcieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja mysle ze to jak najbardziej normalne, przecez to sa bardzo sztywne buty, i podcas chodzenia zachowuja sie troszku innaczej niz adidaski, o niedopasowuja sie do stopy podczas chodzenia, no i mozliwe ze masz je troche za male. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja w Sidi Vertigo czasem chodze caly dzien i nic mnie nie obciera. Bzdura to co pisza inni, moim zdaniem masz za maly rozmiar, albo cos tam jest wadliwie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Bo trzeba bylo kupic Alpinestarsy SMX+ w nich mozna na pielgrzymke iść i nic nie obciera.... Edytowane 17 Lipca 2006 przez pawelgsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Akurat obuwie Sidi należy kupować o numer większe od rozmiaru który normalnie nosisz Tak mi mówiono wszędzie odnośnie Sidi kiedy szukałem bucików dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 potwierdzam , sam tak zrobilem i nic nie obciera a but lezy jak ulal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Namocz skarpetki w wodzie (tylko nie za mocno) i pochodz ze 2 godziny po domu! Powinny sie rozejść.... Jak nie to znaczy ze kupiłeś za małe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi