Bubaziom Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) a u mnie dzisiaj lipa..... :biggrin: rano zaczeła mi sie elektryka je**ć.... a potem jak moto stał na stopce to kumpel nie zauważyłjak szedł do tyłu i motor wywrucił :biggrin: rozwalił kierunek i manetke :clap: :icon_evil: ale kase daje na naprawe... przynajmniej tak mowi.... jak nie to sie do jego starego przejde :biggrin: :D Edytowane 15 Lipca 2006 przez Bubaziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 czyli ogółem rzecz biorąc:1. pełen respect dla tych którzy znaleźli sobie dziewczyny kochające moto2. dresy wyrywające "mokre panny" na CBR'ach -> na drzewo:P3. jeśli problem jest w znalezieniu chłopaka na moto... to ciekawe jaki bedzie zeby znaleźć taka dziewczyne jaka ma np. Pimpek :biggrin: wie ktos moze?? bo ja myśle że DUUUUŻY :clap:4. fajny na maksa temat -> dochodzimy do wniosku że wszyscy jesteśmy BORN TO RIDE :biggrin: pozdrawiam, Harry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 dochodzimy do wniosku że wszyscy jesteśmy BORN TO RIDE :biggrin: Dokładnie tak :biggrin: Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Fiu, fiu. No to szacuneczek i uznanie. Przypuszczam, że każdy by tak chciał :-). Ja swoją (niestety już byłą) panią woziłem tylko raz, ale wieeeeeele razy do niej przyjeżdżałem Chartem, żaliłem się, co to mam w nim teraz do zrobienia... Ale lubiła ten sprzęcik, bo żaden inny mnie do niej nie przywiózł (raz tylko rower :-)). Kurde to ci jeszcze powiem ze moja to czesto tak ma ze przyjezdza do mnie rowerkiem/autobusem i prosi mnie zebym jej moto pokazał :clap: albo lubi sluchac przygód na wieśku albo co sie z nim dzieje :biggrin: czyli ogółem rzecz biorąc:1. pełen respect dla tych którzy znaleźli sobie dziewczyny kochające moto2. dresy wyrywające "mokre panny" na CBR'ach -> na drzewo:P3. jeśli problem jest w znalezieniu chłopaka na moto... to ciekawe jaki bedzie zeby znaleźć taka dziewczyne jaka ma np. Pimpek wie ktos moze?? bo ja myśle że DUUUUŻY 4. fajny na maksa temat -> dochodzimy do wniosku że wszyscy jesteśmy BORN TO RIDE Bardzo trafne podsumowanie tego wszystkiego :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Bo prawdziwe Motodziewczyny to skarb ... niestesty rzadko się zdaża żeby takie spotkać umnie w okolicy :biggrin: niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Bo prawdziwe Motodziewczyny to skarb ... niestesty rzadko się zdaża żeby takie spotkać umnie w okolicy niestety Bo stary musisz przyjechać do Łabęd :icon_evil: takie laski to tylko w Łabędach są :biggrin: zartuje :D Kurde siadlo mi sprzeglo w wsk i jestem zły :clap: Ale nie łamie sie kupie nowe sprzegiełko i bedzie fajnie :biggrin: sorka ze w tym motorowerowym dziale non stop nawijam o wsk a nie o komarze ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie tu i zaakceptujecie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Bo stary musisz przyjechać do Łabęd :biggrin: takie laski to tylko w Łabędach są :D zartuje :P Kurde siadlo mi sprzeglo w wsk i jestem zły :clap: Ale nie łamie sie kupie nowe sprzegiełko i bedzie fajnie :biggrin: sorka ze w tym motorowerowym dziale non stop nawijam o wsk a nie o komarze ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie tu i zaakceptujecie :biggrin: Ej no przepraszam Cie bardzo a Gdynia? :P Ja mam ten sam problem tylko nie z laskami a z facetami :PA co do wski to spoko luz :icon_evil: też mam i jestem w stanie zrozumieć. Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Co Wy gadacie... nie ma dziewcyn, które sie motocyklami interesują??? Ja znam takich mase, wprawdzie nie mają własnych moto, ale często wpadaja i pytanie: masz dzisiaj dużo benzyny??? HEHE a co dalej wiadomo... P.S. Wczoraj mi moja dziewczyna na postoju moto wyłozyła, lusterko sie zbilo, ale to nic... bedzie nowe. :biggrin: Żeby uwiarygodnic swoja wypowiedź, prosze bardzo: http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1344546 przeczytajcie sobie opis :biggrin: Qmpela, która koffa żużel... HEHE niewiarygodne, ale prawdziwe... LOL! A tu Qmpela z klasy: http://www.fotka.pl/osoba.php?id=834042 No i tak w nieskonczoność chyba bym mógł... :clap: Edytowane 16 Lipca 2006 przez markos16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ... Markos a za dobrze to Ty nie masz w tym Wejherowie :biggrin: ?? Pimpek jakbyś do roweru wsadził silniczek SPALINOWY:P to i tak bym Cie przyjął, a z WSK, chłopie wymiatasz:D a przy okazji kiedy będą te foty Twojego komara?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 No i musial sie Swoją laską pochwalic dziad jeden.ale patrzcie jak sytuacje wymotal zeby to zrobic:DTez bym sie pochwalil ale tak ni ztad ni z owąt fote zarzucac to nie teges.a ten zakrecil zamotal i ooo :icon_evil: :biggrin:Moja jezdzi ze mną prawie caly czas :P w sumie najlepiej jest jak lecisz na tylnej gumie i pomachasz i pokiwasz im glową to id razu wilgotnieją :D :P Bari to im rekami i nogami macha jak na gumie leci :biggrin: albo postawi sobie jedną na srodku i kreci wokul niej cyrkle bo i tak bywa :biggrin: Laski lecą na moto.Na scigacze najbardziej.Na enduro ktore lecą znam moze ze 4.na squty tez wiele.Na chopery nastolatki nie lecą prawie ze wogole :clap: Ale na latanie na gumie to nawet jak komarem bedziesz latal to polecą na ciebie :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ale na latanie na gumie to nawet jak komarem bedziesz latal to polecą na ciebie :biggrin: :biggrin: Żal mi tych dziewczyn jak to czytam... Gdzie wy mieszkacie ? :clap: Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ps Marta Ty Serio lubisz rytułał 69 ?? :biggrin: :biggrin: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ale na latanie na gumie to nawet jak komarem bedziesz latal to polecą na ciebie to juz wiemy dlaczego dibo tak lubi na gumie śmigać.... :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) A miało być o motorowerach o ile pamiętam :biggrin: Edit.to juz wiemy dlaczego dibo tak lubi na gumie śmigać.... Hahaha i wszystko jasne :biggrin: Edytowane 16 Lipca 2006 przez Marta69 Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Pimpek jakbyś do roweru wsadził silniczek SPALINOWY:P to i tak bym Cie przyjął, a z WSK, chłopie wymiatasz:D a przy okazji kiedy będą te foty Twojego komara?? pzdr Dzieki dzieki za przyjecie :biggrin: Hehehehe moja wsk jest tak pielegnowana jak by byla warta 1 000 000$ :biggrin: nie no zartuje przeciez nie no jak to mowia u mnie na osiedlu "pimpek i ta jego WSK :clap: " kiedy będą te foty Twojego komara?? Fotki zrobione ale łaże za kumplem by mi je zgrał :/ Edytowane 16 Lipca 2006 przez Pimpek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi