malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dla mnie jaranie gumy jest niszczeniem tylko kapcia. :clap:Ale z tymi owiewkami to się jeszcze nie spotkałem, i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 markos16 przy ulicy (tej gdzie jest Alfa Centrum) w Gdańsku też była owiewka, krzyż i predkosciomierz zatrzymany na 240 km/h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no to nieźle to wymyslili. przynajmniej wiadomo ile jechał :flesje: a z tym paleniem gumy to poprotu chyba suzuki ma wyższy moment obrotowy niż ta aprilia i dlatego tak łatwonim gumke spaliłes. noa le to przewyższa rg nad rs :D ;) :clap: PS: ile Ci leci to rg?? masz jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Qrde, mi by było szkoda laczka... :clap: No ale jak ktos już ma i tak gume do wymiany, no to nie ma problemu, a zabawa musi być super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 opona oponą a nie szkoda sinika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Pamietacie kiedyś prosiłem o fotke na suzi kogoś co ma ok. 180cm wzrostu... :clap: Jak ktoś wie, gdzie ona jest, to niech powie, albo niech ktoś zapoda nowa... :flesje: Bo szukamy z hefajstosem i nie możemy znalesc... z góry dzieki! ;):D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Przy okazji sie zapytam, jakie mtorowery (scigacze) dostanę do 4000 zł ?Co najbardziej oplaca się kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To zależy co ile chcesz robić remont. :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To zależy co ile chcesz robić remont. :)HEHE Dobra odpowiedź... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hehe jak najrzadziej ;)NS 1, RG, NSR dostanę za 4000zł nie? :)Tylko co najlepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Moim zdaniem NSR :) Co Honda to Honda jakby nie patrzeć ;) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to wszystko zalezy jak na to patrzeć :) ns- 1 najszybsza, rg niezawodna, a o nsr to trza poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a dzis moja WSK przechodzi maly przeglad i poprawki dlatego ma maly postuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Racja racja, gumy nie tyle szkoda co silnika, dlatego robiłem to 1 raz i chyba ostatni ;p Ale chłopakom kopary opadły :) Ja mam 181 cm wzrostu i Rg mi pasuje. Dla niektórych z tym wzrostem może być troche małe, ale mi odpowiada ;) Leci mi troche ponad 100km/h na standardowych zębatkach. A kopa ma niesamowitego ;) Fotki zrobię może nawet dziś to zapodam.A tak w ogóle to chce sprzedać moją Suzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Moim zdaniem NSR :) Co Honda to Honda jakby nie patrzeć ;) co yamaha to yamaha, co suzuki to suzuki- wszystkie marki mają coś w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi