markos Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Co ty ja w jedna strone jechałem simsonem prowie 350 przez jeden dzień tylko jedna awaria gaźnik sie zapchał :icon_rolleyes:Trzeba było filterek załozyć i gra... w sumie ja filtr paliwa, to musze tak co miesiąc wymieniac, bo sie brudzi, ale 3 złote to nie majatek, a conajmniej takich przykrych niespodzianek z gaźnikiem unikam, kiedyś nie miałem filtra, to porazka, co chwile jakis syf łapał... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja miałem filter ale mimo to jednak coś wpadło :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: to paliwo takie jest...... RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A ja sie wam pochwale ze dzis mi stuknelo pierwsze 1000km od remontu :icon_rolleyes: silniczek pieknie pracuje i oby tak dalej :icon_mrgreen: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ja mam 360 KM od zmiany cylindra i czasem całkiem rzwawo odkręce :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: mam za mąłą dysze główną i niechce sie wkrecic ponad 8tys ale narazie to nawet lepiej..... ;) zrobie 500 i będe z tą dyszą kombinował..... a oprucz tego to dzisiaj koncze 16 latkoof :icon_razz: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 to pozdro Buba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No to wszystkiego najjjj... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 thx chłopaki ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Już ... prawie ... moje moto złożone, trzeba włożyć silnik i amortyzatory na które nadal czekam. No i odpalić , choć to może być najtrudniejsze ;) A co u Was ;] ? Edytowane 27 Lipca 2006 przez Kamil07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Z pewnością trza się będzie troche przebiec żeby odpalił ;):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 oj z pewnościa, robić nie mam co więc ćwicze , ćwicze forme ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja juz mam 400 KM a zupy niema żeby docieranie skończyć.... ;)gokard już rozebrany i aluminowe elementy wyczyszczone na błysk :cool:zostało mi wyczyscić rame i maźnąć ją na czarno :) potem znaleść opone i silnik..... i jazda :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 A ja jestem wtrakcie sprzedazy mmojego motorowerku .wczoraj był gościu i powiedziałz ę musi przyjechac z wnukiem(dla niego ma byc charcik) i dopiero wtedy zdecyduja czy kupic bo moze mu sie niespodobac. Ale gosciu taki fajny ze on patrzył na wygląd nawet niechciał zebym mu odpalił ale sam mu odpaliłem bo silnik lepiej chodiz niz motor wygląda ;) .Wczoraj miało ich trzech przyjechac oglądnąc a z tego jeden był. Po co mi oni d*pe zawracaja wogule........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Jak ja sprzedawałem swego Charcisza, to tez przyjechał jeden facio, który chciał kupić starszemu synkowi (13 lat). Ale sam zainteresowany nie przyjechał! Ojciec tylko gadał, że chce go jakoś odciagnąć od kompa... No co za ludziska. Aha, potem już nie przyjechał, sprzedałem innemu 13-latkowi. Edytowane 28 Lipca 2006 przez Arcer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (13 lat). Ale sam zainteresowany nie przyjechał! Ojciec tylko gadał, że chce go jakoś odciagnąć od kompa... Oj to jest dobry sposób, odkąd mam charta, to do kompa podchodzę tylko po to, zeby na forum zajrzeć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja przy kompie siedze troche mniej ale w gre to nie grałem juz chyba z pół roku.... ;) słucham muzy.... gadam na gg.... i przeglądam forum..... itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi