Farmer Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 To ujawnie się i ja ;] Pisze wszędzie Kraków bo tam jestem większą część roku ale w wakacje jestem na lubelszczyźnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No to ja rowniez sie dopisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No to ja rowniez sie dopisze :biggrin:Jednak jest nas troszke na Tym forum a w rzeczywistosci jeszcze wiecej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 i jaaa i jaaa... qrde, Tomaszów Lub. - to tez Lubelskiepozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Opole Lubelskie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 i ja i ja ... opole Lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Siema,mieszkam w miejscowosci Granice woj lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 a czy wszyscy stąd wybierają się nad białe ? :biggrin:http://www.supertydzien.pl/index.php?id=48...bcd=aktualnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 a czy wszyscy stąd wybierają się nad białe ? :biggrin:http://www.supertydzien.pl/index.php?id=48...bcd=aktualnosciJa odpadam, bo będe nie w stanie;]. W piątek mam ogloszenie wynikow z rekrutacji na studia, a w sobote impreza. Jak się dostane to bede pił :biggrin: , a jak sie nie dostanie........ to tez będe pił tylko do oporu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ja pracuje ale moze mi sie uda, z piatku na sobote mam noc jak dam rade to pojade :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 przez najblizsze 4 tygodnie bede we wroclawiu wiec odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 i ja z serca Lubelszczyzny, rozerwany między Nałęczowem a Warszawą :wink:ciekawa opcja z tym jeziorem, może się uda z tego co widzę nie wszyscy się jeszcze zameldowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ha! A ja bede na 100% :icon_mrgreen: Bo i tak sie na weekend nad biale wybieralem! :wink: Do zobaczenia? :icon_biggrin: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 troche szkoda, bo dzisiaj prykamy sobie postraszyć biesy i czady.mam nadizeje ze impreza bedzie cykliczna i za roczek sobie pogadamy.strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brygi Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jestem i ja. Krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi