przemekpal Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Krzychu, ale Ty mi smaka robisz na ten tor hhehe :flesje:I jak znam siebie to nastepnym razem bede latal z Wami :notworthy:Tylko moze pozdejmuje z moto wszystko co sie da, bo brak kraszy skutecznie mnie odstrasza przed lataniem po torze :crossy:Hehe i widze, ze Ciebie strasznie wzielo na ten tor... to dobrze!! :clap:Bedzie miał kot nas wszystkich wyciagać na latanie :cool: ;) :cool: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez przemekpal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam krzyhooo na forum :) Ja też mocno żałuję że nie miałem możłiwosci pośmigania na torze, byłem wkurzony pół dnia ;)ale sobie to odbiję .... ;> P.S. Krzychu opublikuj ten filmik i zdjęcia jesli posiadasz, przynajmniej sobie popatrzę :) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Namiar na ftp-a poszedł na priva.Niestety za chude mam łącze na wylocie aby go udostępnić ogółowi. Prawa autorskie ma Przemek więc niech dysponuje, nie sądzę aby tam cokolwiek wymagało cenury, zresztą miejsce było publiczne :cool:Ja przynajmniej zrzekam się gaży :buttrock:Pluję sobie w brodę, że nie załatwiłem kamery, praca Przemka byłaby więcej warta...A propo - lecąca SV-ka ze snopem iskier zasługuje na fotkę miesiąca :notworthy: A co do toru to bez przesady...Raz na miesiąc, nie więcej, szkoda opon :icon_mrgreen: Zmykam z tego off-topa, zostawmy miejsce pozostałym gościom. Po Sandomierzu liczę na nowy wątek n/t toru :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak wszyscy to i ja . Nie można zaniżać statystyk ,a im wiry wiecej tym srece bardziej się raduje :icon_mrgreen: . Pozdrawiam Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cino Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam. Jestem ze Świdnika. Jeśli chodzi o tor to jestem nz 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Kolejny kolega ze Swidnika :)Witamy witamy... szkoda, ze wczesniej sie nie odezwales, bo dzisiaj super traske z super ludzmi zrobiliśmy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Mokrelipie ok. Szczebrzeszyna (pow. Zamosc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam i ja sie melduje!!! Wioska 20km od Lublina :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 dokładnie jaka?:> jak mozna zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 dokładnie jaka?:> jak mozna zapytac? Pytac zawsze mozna ale nie zawsze mozna uzyskac odpowiedz :icon_mrgreen: A odpowiedz to Niedrzwica Duza 20 km od LBN w strone Krasnika :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Pytac zawsze mozna ale nie zawsze mozna uzyskac odpowiedz :icon_mrgreen: A odpowiedz to Niedrzwica Duza 20 km od LBN w strone Krasnika ;)POWITAĆ w Gościnnych Progach FORUM!Miłego czytania, pisania i DO ZOBACZENIA na trasie!!!!!!!! :crossy: :banghead: POZDRO P.S. Babyy- znasz Gałatów z Niedrzwicy Dużej? :crossy: dokładnie jaka?:> jak mozna zapytac?MATI! Jak miło Cię czytać! Kiedy wrócisz do ojczyzny. Tu jest Kabaret!!!!!POZDRO :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 O proszę:) znam i znałem pare osób z niedrzwicy...Niezłe wariaty:D Pzdr;) Nulkakabaret? w jakim sensie? o Rząd chodzi czy o cos innego?Bo jeżeli o Rząd to chyba to cyrk a nie kabaret;]e A powracam 27, miesiąca i roku Pańskiego bierzącego....dokładnie;) i w ciągu tygodnia mam zamiar zakupic wreszcie maszynę.( od miesiąca posłaniec krąży i relacjonuje co jak gdzie i za ile) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Mala wioska ale motorkow pare jest i ciagle przybywa :icon_mrgreen: Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Kraśnik Wita :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A moja to jaka:D metropolia może:DTyle ze poza odkurzaczami to ani widu ani słychu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi