mjr Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) I ja też zapisuje się na listę. Ja jeżdżę enduro i mam jeszcze kilku znajomych motocyklistów wszelkiej maści około sześciu na Enduro, około ośmiu na chopper\cruzer, około pięciu na ścigaczach !!! pozdro Edytowane 23 Marca 2007 przez mjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Pozdrowienia z Urzędowa! :) Edytowane 23 Marca 2007 przez Artur_125 Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Zapraszam na BP, tak jak wcześniej pisałem o 11.00. chetnie bym sie gdzies umowil, bo nie wiem gdzie jest ten autodrom, ale bede na miejscu dopiero kolo 13. zadzwonie w razie czego pod podany numer. pozdrawiam Wyjadę po ciebie. Pogoda jutro niby to ma być, może wreszcie dopisze frekfencja ludzi z forum, nie tak jak w tamtym roku. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A jak tam dojechać od strony Janowa Lubelskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ok jacek1 dam ci znac na kom jak bedziemy na stacji. asiaknajwygodniej Ci bedzie poleciec na frampol i stamtad na glownym skrzyzowaniu na bilgoraj w prawo. jak chcesz mozemy sie umowic we frampolu to jacek odbierze nas w komplecie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 I o to biega. Oby więcej nas było. Uważajcie, bo jest silny, boczny wiatr. Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ja bede jak cos to poznacie moja koze.....ja bede zapewne gdzies niedaleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ma być suonce i ten cholerny wiatr... jak ja tego nienawidze!!!!!! już bym wolał deszcz - to by przełożyli chociaż :icon_question: i przyjemnie by się pojechało w pogodniejsze dni... tak to może być różnie... a szkoda opuścić taką imprezę :banghead: http://meteo.icm.edu.pl/gpp/data/2007Mar23...34_col21_pl.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 i polatane dzis... troche wialo ale daje sie rade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 noo i autodrom daje rade =D tylko pogoda jeszcze slaba. jak bedzie cieplej to sie jeszcze ustawimy. pozdrawiam i specjalne pozdro i dzieki dla jacka1 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Pozdrowienia z Parczewa. Jest nas 10 na ścigach i wiele innych motocykli. Przed wczoraj kumpel zakupił hayabuse a po za tym hondy i jamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) i polatane dzis... troche wialo ale daje sie rade....hehe ale nie na autodromie, tam gwizdało tylko w czajnik - bardziej wiało podczas powrotu do bazy :icon_rolleyes: pozdr Edytowane 25 Marca 2007 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 odsieze temat:) Cos jest planowane w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Pozdrowienia z Urzędowa! :buttrock:Wow, to kolo Krasnika :biggrin:. Znam te okolice bardzo dobrze :clap:. Pozdrawiam.Dęblin/Warszawa wita!!! A ze mną koledzy na Yamaha FZ 750 (Deblin) i YZF 600 Thundercat(Ryki) Do kolegów "bytujących" :D w Stolicy - może walniemy od czasu do czasu jakiegoś patrola po stołecznych drogach?!?Bardzo chetnie :D. W sobote planujemy wypad do Kazimierza. Sa chetni? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 w ta sobote ??jakby bylo ladnie t omzoe bym wpadl, bo mam ochote na ajkas krotką trase na weekend :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi