psycho zwirek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Witam, wiem ze bylo juz sporo takich tematow ale ja mam indywidualny problem :)mozliwe ze niedlugo bede mial mozliwosc sprowadzenia sobie sprzeta. I mam problem czy wziac jakies 2T czy 4T mysle ze max 500ccm bo intesuje mnie moto lekkie[oczywiscie bez przesady :)] i dobre w teren. Wlasciciele roznych sprzetow niech mi doradza :) cena max do 6-7tys ENDURO [zapomnialo mi sie dopisac;)]P.S.wrazie co ;)moje gg 1127178 Edytowane 9 Lipca 2006 przez psycho zwirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 YAMAHA YZ 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 YAMAHA YZ 250 Fajne mi enduro :banghead: Kolega nie chciał hardcorowego crossa tylko wyraźnie napisał ENDURO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Na maxa skaszczona WR :banghead:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Fajne mi enduro Kolega nie chciał hardcorowego crossa tylko wyraźnie napisał ENDURO.Wiesz już była ta magiczna godzina(jeszcze te emocje po wczorajszym meczu) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Na twoim miejscu zastanowił bym się nad Husqvarną WR 250 lub Hondą CRE 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 moze kmx lub xlr250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 EXC 250 za rok 97 -98 może za te 7000zł jakiegoś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja bym mu jednak proponował jakiś 4t, bo sie mnij psuja i mniej palą. Kup sobie xr600, albo lc4620 to są idealne motocykle , ktore sie nie psuja bo nie są wysilone i dostaniesz takie moto w granicach 6-7tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale chciał moto które bedzie mało wazyło!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 to ma byc max 350-400 i te 6-7 tys to jeeest max granica najbardziej pasowalo by mi cos za 5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 to ma byc max 350-400 i te 6-7 tys to jeeest max granica najbardziej pasowalo by mi cos za 5 To najlepszy bedzie suzuki dr350, sa to bardzo fajne motocykle, lekkie, zwrotne i mocne, wytrzymale, mało palace i mało sie psujące ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To najlepszy bedzie suzuki dr350, sa to bardzo fajne motocykle, lekkie, zwrotne i mocne, wytrzymale, mało palace i mało sie psujące ;)Czy jesteś pewien, że Suzuki DR 350 jest lekka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To najlepszy bedzie suzuki dr350, sa to bardzo fajne motocykle, lekkie, zwrotne i mocne, wytrzymale, mało palace i mało sie psujące ;)Czy jestes pewien, ze suzuki dr350 jest mocna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a do tego lekka i zwrotna?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi