Guzik Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A co jeśli trafi się złośliwy puszkarz i specjalnie Ci zajedzie drogę ??? Ja wybrałem oczojebną kamizelkę.Pod kamizelką mam czarną kurtkę, motocykl srebrny i większość myśli, że to policja....Jest respekt i ustępowanie drogi. Polecam kamizelkę,tylko kamizelka w te upaly ma ten minus ze przykrywa wloty powietrza w kurtce. teraz jej nie zakladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 są siateczkowe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Chcialbym sie dowiedziec od wszystkich, ktorzy caly czas jezdza na swiatlach drogowych jak sprawa wyglada z odblysnikiem ? Sa takie teorie iz reflektor na swiatlach dlugich duzo mocniej sie nagrzewa niz przy zapalonych swiatlach mijania. Gdy jedziemy na dlugich w trasce to ped powietrza chlodzi reflektor od przodu, a w miescie, korkach itp tego chlodzenia zbytnio nie ma. Wiec jak sie to ma do rzeczywistosci ? Czy to bylo tylko w starego typu reflektorach, czy do nowszych tez sie tyczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja wam powiem że nie zdarzyło mi się jeszcze żeby mnie jakaś puszka nie zauważyła.Może dlatego że jeżdżę żółtym skuterem który rzuca się w oczy ;)W związku z tym jeżdżę na normalnych światełkach i już. pozdrawiam :banghead: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Jakies tydzien temu gosc zajechal mi droge oczywiscie skrecal w lewo z przeciwka :/ nie jechalem szybko od 70-80 max kiedy na maxa zacisnalem przedni motocykl tak sie przechylil ze urwala sie dzwignia zmiany biegow w momencie kiedy odpuscilem hample poprostu wsal jestem pelen podziwy dla cbr'y albo dla swojego farta... gosc sie zaczal tlumaczyc ze wrocil z niemiec jechal ponad dobe i jeszcze spi malo co mu nie wpier... od tamtej pory smigam na dlugich i mam to w dupi... ze kogos oslepiam poprostu jestem lepiej widoczny !!! naprawde dziala widac reakcje kirowcow ktorzy chca wyjezdzac a popatrza odrazu wciskaja hample do spodu... Naprawde dziala sprubujcie i stosujcie !!! dla bezpieczenstawa !!!! masz rację, sam też jeżdżęale "do ch%ja wacława, polskiego w szkole nie miałeś" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja wam powiem że nie zdarzyło mi się jeszcze żeby mnie jakaś puszka nie zauważyła - e tam... mi sie wydaje, ze tu to o co innego biega niz o zolty kolor, ale oki hhehehea tak serio to rzeczywiscie temat juz byl-no ale skoro znowu jest to napisze tylko, ze jezdze na dlugich swiatlach-i w na poczatku tamtego sezonu musialem sie ostro tlumaczyc zeby nie dostac za to mandatu... Moim zdaniem wszystko zalezy od tego jakie Wasze moto maja te dlugie swiatla, jak wyregulowane i wogole-bo czasami to serio moze razic kierowcow jadacych z naprzeciwka-z czego wlasciciel moto nie konieczniemusi sobie zdawac sprawe-a wtedy moze byc niebezpiecznie...Ze tak powiem wszystko z glowa i umiarem.pzdrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja w zx636 jezdze na okraglo na długich a w gsxr1100 na ktrotkich a to dlatego ze mam aktualnie dwie swiecace sie lampy w odróżnieniu od zx6 gdzie mijania to tylko jedna lampa i do tego pod katem w dzien jest praktycznie nie widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 masz rację, sam też jeżdżęale "do ch%ja wacława, polskiego w szkole nie miałeś" :banghead:heh masz racje moja pasja byla chemia, matma, fizyka a do polskiego do dzis mam uraz i sni mi sie polonistka ze klasowke robi a ja nic nie umie ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi