JaWaK Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 szad proponuje abyś zaczoł od swojego moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Polskie motorowery też bierzesz pod uwage?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 gdzie jest MUMA? on wie wszystko na ten temat :D nie będę się nabijał ale pewnie, coś wymyśli chętnie się popłacze ze śmiechu i poturlam po podłodze.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 swoje moto równierz opiszę. Polskie motorowery i motocykle też jestem chętny przyjąc(ich opisy) . Rzeczywiscie Muma to spec jakich mało :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 jeśli byłbyś zainteresowany niemiecką myślą techniczną, taką jak simson, to w wolnej chwili moge coś nasmarować :icon_mrgreen: Ale to dopiero po 16 lipca, bo wyjeżdzam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 spoko. Mi chodzi o WSZYSTKIE motorowery i WSZYSTKIE 80 100 azd do 125 ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam. gdzie jest MUMA? on wie wszystko na ten temat :crossy: nie będę się nabijał ale pewnie, coś wymyśli chętnie się popłacze ze śmiechu i poturlam po podłodze.. ;) Zgadzam się :icon_mrgreen: A tak w ogóle to już nie długo dam Ci opis bardzo nie znanego Pegaza typ 710 z 73r. :biggrin:Moim zdaniem im więcej polskich tym lepiej :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja napisze test motorynki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 to teraz sie nie chwalic tylko do robotyu .... hehe nie no nie poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 wiec tyle zapowiedzi a odpowiedz jedna :icon_mrgreen: hehe ps. kto mi wykona logo za free :wink: hehe jakis podpis sie umiesci i podziekowanie :biggrin: moj pomysl na gg troche sie bawie w grafike ale jeszcze sie ucze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ja moge zrobic logo ale chce byc w dziale "pomogli" :wink: zartuje hehe moge cos wyczarowac moje gg 653892 wal jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jakbyście mieli problemy to piszcie śmiało też mogę cosik pomóc :wink: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Wszyscy piszą że napiszą a nikt nie pisze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja napisałam że mogę pomóc w grafice i to podtrzymuje. Na pisaniu tego typu tekstów się nie znam bo nigdy nie pisałam ;P pozdrawiam :wink: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Pisałem wcześniej o wsparciu, ale nie chcę, by były to tylko puste słowa - niestety, na razie nie mam 2oo i ten stan potrwa jeszcze około tygodnia. Tak więc napiszę coś dopiero, gdy kupię nowy moto (chyba coś ok. 125cc). Charta i Ogara może opisać wielu userów, bo ja akurat nie znam sie na nich zbyt dobrze (jeździłem nimi i tyle :-)). Ale naprawdę miłoby było przeczytać jakiś przykładowy tekścik. Panowie Admini strony 50-125, co wy na to? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi