lysy600 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie powiem, żeby mi się podobało. :icon_mrgreen: To jużchyba lepszy minimalizm niż przerost formy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jeszcze przy paleniu laczka powinien isc dym pod kolor opon... :icon_mrgreen: w samochodowym drifcie sa chyba takie opony ze dymek idzie kolorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Są są takie. Dzisiaj w TopGear Extra widziałem takie. Stig palił gumy jadąc na różowych kapciach. Cały samochód był otoczony różowym dymem, całkiem fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ciekawe jak z przyczepnością tych gum - chodzi mi o właściwości jezdne. Jakoś mi się nie chce wierzyć, zeby taka niszowa produkcja miała prześcignąć milionowe nakłady Michelina, Dunlopa czy Pirelli. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Mi sie ogólnie takie rozwiązanie nie podoba, za bardzo mi to śmierdzi wiejskimi lanserami i podjeżdzaniem na kolorowych laczkach pod wiejskie dyskotekiogólnie te kolorowe oponki są moim skromnym zdaniem beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ja też jestem za zwykłym gumowym kolorem, a nie jakieś sztucznie kolorowane. Dominik ma chyba słuszną rację, że przyczepność może być leciwa. Jak ktoś chce to może sobie założyć takie gumy na zlot i pośmigać trochę, jak dla mnie to nie wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 wyobrażacie sobie taką gume w Triumph Rocket 3 naprzykład czerwoną......??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) pieknie bedzie wygladac ta guma ukurzona. Chyba ze ktos nie bedzie jezdzil tylko czyscil oponki :icon_mrgreen: Wiejski tuning na wystawe. Do tego swiecacy wentyl i wszyskie dziołchy mosz panocku :D Zazdroszcze Poza tym te opony sa niebezpieczne. Gdyby je zobaczyl jadac motocyklem to bym sie wylozyl ze smiechu. Edytowane 6 Lipca 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ciekawe czemu nie idzie kolorowy dym....W samochodach jak są kolorowe to i dymek jest kolorowy...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No naprawdę niezły wałek z tymi oponami, nieźle to stary wyczaiłeś. A u nas to najprędzej możesz się spodziewać kolorowego dymu za sobą :) w 20 letnim motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi