Mati_Bar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 piękne maszyny tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Drugi przyjechał SuperEnduro R ( tego gościa co miał przed tem CRF 450 ;) ) maszyna jest z roku 2006 czyli nówka sztuka z salonu , z tego co się dowiedziałem JEST TO PIERWSZY Ktm superenduro R w EUROPIE !!! przynajmniej tak mówił sprzedawca RAPID MOTOCYKLE ! Piekielna moc 950'tki jest ciężka do okiełznania przez człowieka , no i ta masa (ponad 150kg raczej ciężko bedzie w terenie ale zobaczymy) :icon_mrgreen: Ogólnie masznki są super nawet się nimi przejechałem :icon_mrgreen: Pozdro!! chyba znalazłem przyszłego nastepce mej k4 :icon_mrgreen: a 150kg to nie tak duzo moja XT jest cieższa a wiele potrafiła wytrzymać :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 wypasione maszynki:)jedna dziwnie podobna do mojego :icon_mrgreen: tylko silnik troche wiekszy :icon_mrgreen:milego latania:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Myślę że przy wyborze między SuperEnduro a HP2 główną rolę odgrywa cena. Za HP2 mozna kupic dwie sztuki KTMa Cena BMW wynosi 70 tys zł, a jaka jest cena tego KTM'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Z tego co pisał Dominik to 50 tyś.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Wejdzcie sobie na www.ktm.com i tam jest na stronie głównej pokazane jak sobie radzi 950, testowany przez Giovaniego Sale A tu o 950 http://www.ktm950superenduror.com/ edit: żeby zobaczyc co ten ktm potrafi to najlepiej wejść na http://www.ktm950superenduror.com/ potem Trial and Error i Video, teraz bedzie lepiej widoczny filmik Edytowane 5 Lipca 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 No to coś BMW potaniało... na wejściu koszt oscylował w okolicach 100tys zł. Taka cena była na targach w Zabrzu 70 tys, więc chyba tyle kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Taka cena była na targach w Zabrzu 70 tys, więc chyba tyle kosztujeTo było w zimie, na przecenie posezonowej :biggrin: Podajcie wage BMW i KTMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 185.0 kg- KTM195 kg - BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) A ile ktm ma koników?? bo BMW bodajze 102 Edytowane 5 Lipca 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 98 -ktm103 - bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam. Lc8 w praktyce zawsze mają powyżej 100 koni, choć producent podaje 98. W terenie da się tym latac tylko potem trzeba Redbula wypić na uspokojenie:) Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 BMW to taka zabawka dla bogatych. Nic nie uzasadnia kosmicznej ceny.Na KTM'a też byle kogo nie stać :D Ale BMW, jest takie inne wyjątkowe dla mnie, róznica cen jest, ale jak bym miał wybierać to nie wiem co bym wybrał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Na KTM'a też byle kogo nie stać :D Ale BMW, jest takie inne wyjątkowe dla mnie, róznica cen jest, ale jak bym miał wybierać to nie wiem co bym wybrał :biggrin:KTM deklasuje BMW wyglądem! Niby te 10kg to nie jest duża różnica, ale KTM wydaje się zgrabniejszy i bardziej "wyczynowy", a i jest tańszy! W BMW nie podobaja mi się te pudła, a i napewno są uciążliwe w terenie.Ja jestem w 100% za KTM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) KTM deklasuje BMW wyglądem! Niby te 10kg to nie jest duża różnica, ale KTM wydaje się zgrabniejszy i bardziej "wyczynowy", a i jest tańszy! W BMW nie podobaja mi się te pudła, a i napewno są uciążliwe w terenie.Ja jestem w 100% za KTM! KTM ładniejszy, ale dla mnie BMW ma coś takiego w sobie czego inne nie mają, nie wiem ale Beta jest fajna odróżnia się :biggrin: :D Edytowane 5 Lipca 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi