Volks Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a tak na marginesie jakim telefonem to zdjecie robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Czy to koń, czy nie koń to bez znacznia :cool: Najważniejsze, żeby była wierna i lojalna. :) jak dla mnie bardzeij pasuje określenie narowista klacz :lapad: gratuluję zakupu i szerokiej drogi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Dzięki wszystkim :lapad: Ślicznie Hondzia lata.Niestety w papierach ma podaną moc 20kW a mi ciężko sprawdzić czy to prawda.Na trasie poszła 160 i nie piszczała,że to już koniec jej możliwości :) Volks - Fotka robiona Nokią 7710 (ale szarawo było to sie fota zamazała) slayer - a no zostało V2 :cool: Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 no no no gratuluje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 taka sama jak moja :lapad: Bardzo ładna!!!a czy nie jest zblokowana możesz łatwo sprawdzić patrząc czy nie ma jakis "śmieci" przy gaźnikach :cool: pozdro i niech sie dobrze lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Piękna :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 no no no niezłe cacko no prosze !! Szerokiej drogi i gumowych drzew :lapad: Niech sluzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam! No motocykl pierwsza klasa. To co Kermadec ? Za tydzień zlot w Polanowie. Pierwszy test drogowy? Jedziesz ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Oto kolejne 2 fotki : http://img242.imageshack.us/img242/2044/zdj00920dd.jpg http://img242.imageshack.us/img242/9281/zdj00932fi.jpg P.S.Nevre - niestety .... brak kasy na Polanów :icon_biggrin: P.P.S. Narazie udało się nawinąć ok 410km :cool: Edytowane 2 Lipca 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 OK , OK a teraz pochawal sie ile to cudo kosztowało :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kupiłem ją za 5900. Jest troszke w niej do zrobienia (jedne szybciej,z innymi można chwile poczekać) ale ogólnie jestem zadowolony :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 GRATULUJE szerokiej drogi, i gumowych drzew piękna klacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Fajniutka, to szerokiej drogi:) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Gratulacje wyboru :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: Może i ja się kiedyś takiego dorobię :wink: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 taka sama jak moja :icon_mrgreen: Bardzo ładna!!!a czy nie jest zblokowana możesz łatwo sprawdzić patrząc czy nie ma jakis "śmieci" przy gaźnikach :biggrin: pozdro i niech sie dobrze lataLakierek widze ze ładny :icon_biggrin: a z reszta to sam zobaczysz jak posmigasz troszke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi