zenon165 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie no.... respect :biggrin: Sprzęcik pierwsha klasa :lapad: Naprawdę super. Ja bym coś z tyłu zrobił jeszcze, żeby masywniej to jakoś wyglądało :cool: PozdroOo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 mam pytanie. Na motodwusuwowym forum napisałeś że odlałeś własnoręcznie potkowę do silnika. Chętnie posłucham jak to zrobić ,a widzę że naprawdę profesjonalna robota. Myślałem żeby podkowę założyć do normalnie jeżdżącego motocykla (wiadomo ,o poprawie osiągów nie trzeba wspominać) . Przy tym co zrobiłem teraz przy mojej wiesi jeżdżę jakieś 70 kaemha. (jeszcze nie dotarty po szlifie ) ;P Aha ,konstrukcja częściowo udana ,radziłbym usztywnić silnik w przedniej cześći (widziałem takie przeróbki) , lae nie wnioskuję że będziesz jeszcze coś zmieniał ,ponieważ masz już lakier położony ,a bez spawania się nie obejdzie. PS: wydech wymagany żeby silnik 'zdrowo' pracował ,a i tez przy lekkich modyfikacjach poprawią się osiągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 No, ciekawie przerobiona motorynka, widać że nie robiłeś ją na "odwal się". gratuluje drynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Nie no gratuluje, ładnie to wyglada. Tylko kurcze, ja bym miala stracha żeby tym >70km/h leciec :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalarowski Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Nie no to zaraz się rozleci ! ! ! wszystko jest dobrze zamątowane ale musisz do spawać do łącznika baku z kierownicą rułke w dół i pod silnik (złoączone tak jak ma wsk.Ponieważ dodasz gazu za którymś razem i rama rozleci się w proch ! wiem co mówie bo już takie coś widziałem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No motorynka bardzo ladnie zrobiona. Tylko gdzie wydech ? hamulec ? Nie widze jakikch kolwiek wzmocnien ramy, co nie za bardzodobrze to wróżny. Sam wlasnie jestem na koncowym etapie budowania takiej motorynki. P.S. Nie w każdej motorynce da sie poprawadzic idelanie poziomo silnika bo rama na to nie pozwala. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 elo bardzo fajna przeróbka, jak już ktoś wcześniej napisał, nie ma tu WT i silniczek wygląda na pożądnie zamontowqany ;) gratuluje owoców pracy.......tylko wsadżź może jakieś większe koła (wiem że nie za bardzo można to zrobić) bo wygląda jakby miała przefikolkowac na pierwszym lepszym wyboju :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvertz Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 tylko wsadżź może jakieś większe koła (wiem że nie za bardzo można to zrobić) Można- od stelli "podchodzą", choć wielkiej różnicy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item118579336_motory...mz_simson_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A gdzie jest tylna lampa?? :) :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 fajna motorynka!!!!!!!!!!!! szacunek.............:icon_rolleyes:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian2411 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no bys ja mogl troche dopracowac np elektryke zrobic podwyzszyc tyl jakies wzmocnienia ramy bo jakbys jezdzil na deba to poleci ci ta rama poza tym to spoko dryna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chyba jedna z lepiej zrobionych, ale ten silnik wisi jak "jaja". :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi