Skocz do zawartości

Po pierwszym razie

orzech
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie mam za soba moja pierwsza jazde motorkiem Suzu 125 ale maja jeszcze ( na kursie) honde cb 450 i bede za jakis czas tym smigal. Jezdzi sie za... tzn super :icon_mrgreen:. Nadal pozostaje jak narazie przy swoim i na pierwszy motorek kupie sobie GS 500 jedyna sprawa nad ktora sie zastanawiam czy nie jest ona na mnie za mala no ale zobaczymy jak sie do niej przysiade :biggrin: Naprawde jestem pod wrazeniem co mozna robic na motorku i jaka to sprawia przyjemnosc. Pozdrawiam

orzech napisał:

kupie sobie GS 500 jedyna sprawa nad ktora sie zastanawiam czy nie jest ona na mnie za mala no ale zobaczymy jak sie do niej przysiade :icon_mrgreen: Naprawde jestem pod wrazeniem co mozna robic na motorku i jaka to sprawia przyjemnosc. Pozdrawiam

Czy nie jest mała, hmm to zależy od wzrostu, ja mam 190 i się mieściłem :biggrin:

Pozdrawiam

Haha ja tez mam tyle 189 dokladnie. To mowisz ze spokok sie jezdzi nawet takim "wyrostka" :biggrin: jak my. To dobrze bo to byl wlasnie moj najwiekrzy dylemat co do tego moto. Jeszcze zbieram kase i chce jakiegos GS w granicach 6000 kupic mysle ze juz cos dobrego mozna trafic jeszcze nie wiem gdzie go bede szukal i czy to bedzie polak ale zobaczymy.

Pozdrawiam

Edytowane przez orzech

orzech napisał:

Haha ja tez mam tyle 189 dokladnie. To mowisz ze spokok sie jezdzi nawet takim "wyrostka" :biggrin: jak my. To dobrze bo to byl wlasnie moj najwiekrzy dylemat co do tego moto. Jeszcze zbieram kase i chce jakiegos GS w granicach 6000 kupic mysle ze juz cos dobrego mozna trafic jeszcze nie wiem gdzie go bede szukal i czy to bedzie polak ale zobaczymy.

Pozdrawiam

GS na poczatek super sprawa. Bardzo łatwo zdobyć pierwsze doswiadczenia i maszynka łatwa w opanowaniu, ale i frajdy daje sporo.

PS. Masz ode mnie wiadomość na PW

• 2 tygodnie później...