Huskypower Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Co jest wart tłok o połowe tańszy Meteor odlewka, bo u mnie w Huski WMXie wytrzymał 10 - 15 min i dziura w tłoku :DPrzedtem miałem Mahle z zapasu (kute zdaje mi się) ale nie wiem gdzie je dostać, może ktoś zna dystrybutora? Vertex to chyba też słaby, sprawdzam jeszcze w enduro Wiseco i lata ładnie.Jakie jeszcze tłoki do wyczynowych maszyn polecacie, bo wiem, że zaoszczędzić znaczy się dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Vertex i Wosner to dobre tloki.Wiseco tak samo.spokojnie latają w Exc,Yz,Kx Ale chyba najbardziej odpowiednimi do wyczyna tlokami jes Prox.Moim zdaniem kupuj Vertexa albo proxa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huskypower Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Vertex i Wosner to dobre tloki.Wiseco tak samo.spokojnie latają w Exc,Yz,Kx Ale chyba najbardziej odpowiednimi do wyczyna tlokami jes Prox.Moim zdaniem kupuj Vertexa albo proxa.pzdra kto w polsce ma dystrybucje Proxa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Vertex to chyba też słabyChyba nie wiesz co gadasz. Vertexy lataja w wyczynowych enduro (rowniez w moim EXC) i nic sie nie dzieje. Kiedys mialem do czynienia z tlokiem Meteor - niby w moim morocyklu nic sie nie stalo, ale mial troche dziwna charakterystyke pracy..... Bierz Vertexa i sie wcale nie zastanawiaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Na allegro widziałem nie raz tłoki Prox i na zamówienie też muszukaj w sklepach inter\netowych (enduro, mx) to znajdziesz cuś .pozdr. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huskypower Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Chyba nie wiesz co gadasz. Vertexy lataja w wyczynowych enduro (rowniez w moim EXC) i nic sie nie dzieje. Kiedys mialem do czynienia z tlokiem Meteor - niby w moim morocyklu nic sie nie stalo, ale mial troche dziwna charakterystyke pracy..... Bierz Vertexa i sie wcale nie zastanawiaj :Dma na pólce starego Vertexa i jest mocno nadpalony, fakt dziury to on nie ma, ale kolo od Meteora powiada, że jakość Meteora porównywalna z Vertexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie no to są żarty, meteor jest o wiele gorszy od vertexa, radze sie rozejrzeć za wiseco lub vertexem, bo proxa do huski z tego roku raczej nie dostaniesz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Podaje stronke na której są tłoki prox i mozna sprawdzic czy są do danego modelu lub napisac maila do nich, odpisują odrazu na drugi dzień , bo sam pisalem do nich. http://www.motoakcesoria.com/index.php?ac=201&ci=1012 Edytowane 28 Czerwca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 prox ma dobre korby, tłoki już nie są takiej super jakości. co do Vertexa to każdy nowy ktm wyjeżdża na takim tłoku. Z tego co wyczytałem z testów to najlepiej się trzyma kuty wisesco Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Meteor to przeciez tajwanska firma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kup Wiseco i bedziesz mial spokojna głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Meteor to przeciez tajwanska firma :icon_mrgreen: a nie przypadkiem polska :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Był taki temat i 99% osób stwierdziło ze VERTEX to najlepsza firma. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=jaki+t%B3ok Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie Tajwańska :wink: Nawet na pudelku jak kupisz pisze po %^@%^@@%@ Tajwansku :biggrin: zreszta jak zamawialem do hondy koles mi odrazidz meteora bo to tez tajwan jak te zamienniki mowi.i doradzil mi Wosnera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 vertexy, woessnery, są dobre, ale najlepsze są kute wiseco i tego nikt nie podważy :icon_mrgreen: a co najlepsze taki kuty tłoczek wiseco u nas kosztuje ok 600zł, a w usa mozemy taki zakupic za niecale 300zł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi