necko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wczoraj na drodze między Jezierzycami kościelnymi a Święciechową (woj wlkp, okolice Leszna) zginęła motocyklistka Agata, miała 19 lat. Yamahę dostała na 18 urodziny. Z tego co słyszałem chciała wyprzedzić busa i uderzyła czołowo w osobówkę. Zmarła w szpitalu. Nie wiem czy pisala na forum (a jesli to pod jakim nickiem). Nie wiem tez czy pisza tu jej rodzice- takze motocyklisci. Jedno jest tylko pewne- szkoda kazdego straconego zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Szerokiej drogi w niebie... Szkoda każdego z nas... [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Życie bywa kruche.[*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 [*] smutne, ale ku przestrodze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio114 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 [*] szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 kolejna osoba.... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 szerokich niebuańskich dróg. Niech spoczywa w pokoju.A nam wszytkich tez przyda się chwila zadumy i zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Aż ciarki przechodzą i łza w oku ze smutku :D się kręci od takich wiadomości.W niebie drogi będą dla niej łaskawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja nie mogę czytać takich rzeczy. Współczuję rodzinie i przyjaciołom. Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 [*]kolejna siweca dla kolejnej ofiary.... ehhh szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja pierdziele, tragedia w tym roku... Ile osób już zginęło :D[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_CBRf3 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no smutne... pomyśleć, że ja wczoraj "ładniej" karałama jaka to była yamaha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 kolejna ofiara :D [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) "Nazywala sie Gawlinska, jeszcze nie wiadomo kiedy bedzie pogrzeb. zmarła wczoraj po 6 godz, w szpitalu o 17. niestety jej wina - nie jechala co prawda szybko, ale na wsokosci Turkowiaka (Golanice) tam jest prosty ale waski odcinek i ograniczenie do 70. jechała Yamaha 600 za busem , byla z blisko, wychila sie i juz nie zdazyla cofnoc bo samochod z przeciwka rozniosł ja . Noga, reka - urwane... :DOjciec (tez motocyklista , cal rodzina zreszta) byl w niemczech i mu nie powiedzieli, ze cora nie zyje ale ze jest w szpitalu. dopiero gdy przyjechal. Cale leszno gada o tym wypadku. daty pogrzebu bede pilanowal, ale na moje wyczucie piatek - choc moze zrobia sbote (dla motocyklistow)" Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi