magneto Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja w 2T odczulem roznice. Moto lepiej zapala, nie zalewa sie jak głupie. nie wiem jak w 4T, ale podejrzewam ze YUBY bez sensu by nie gadal, zreszta to logiczne... pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Z tego co ja sie orientuje to tak jak mówi YUBY + coś czytałem że nieznaczni ale wpływają na prace silnika ...Ja mam zwykłe org. NGK z wzgledu na to że pierwszy raz zimuje moto i nie widziałem co dobe co złe...co lepsze a co gorze ... i wcześniej kupiłem części ;] Na orginałach bardzo ładnie mi chodzi pali zawsze z 1 nie ważne ile stął nie zalewa sie ani nic ;] Co do pytania czy warto do 2t to sądze że warto ;] Edytowane 5 Marca 2009 przez Sobol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 na temat tych świec powiedziano już chyba wszystko co możliwe.W wyszukiwarce wyskakują dwie strony , a to jeden z ostanich wątków na temat irydówek : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=111178&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja ze swojego spotkania ze swiecami irydowymi (r1 98) powiem tylko co da sie zauwazyc 'golym okiem'. Silnik pracuje równiej i nie mam problemow z odpaleniem w kazdych warunkach. Czy kiedy mi zgasnie na ssaniu, czy po zimie. Kumple maja w fajerach zwykle swieczki i czesto po dluzszym postoju motocykla musza wyciagac do czyszczenia/wymiany. Ja zapomnialem co to swiece w moim moto. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Zamykam temat, wszystko powiedziane. Wiadomo ze jak sie ma kase to warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi