Enduroboj. Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A co Ci przeszkadza ?? Heble z przodu dwutłoczkowy nissin z tyłu jeden tłoczek, zawieszenie przód w zależności od rocznika ale bardzo gróbe i bardzo ładnie pracuje, tylny zawias u mnie na pełną rególacje. Masa 111km bez płynów :biggrin: Mi się podoba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Siema, troche odswieże, mam pytanie opłaca sie za tyle takiego KLXa 300 r bez prawa rejestracji ? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114579450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Siema, troche odswieże, mam pytanie opłaca sie za tyle takiego KLXa 300 r bez prawa rejestracji ? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114579450Za tą cene masz 250 z rejstracją która potem normlanie sprzedaż a motocykl bez papierów jest mało wart i będziesz miał problemy ze sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Za tą cene masz 250 z rejstracją która potem normlanie sprzedaż a motocykl bez papierów jest mało wart i będziesz miał problemy ze sprzedażą Ja nie widziałem za 5,800 KLX'a 250r z rejestracja, gdzie są takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 sorki myslałem ze jest 6800. Co nie zmienia faktu ze motocykl bez kwitów, może przyspożyć wiele problemów. Np jak zatrzyma Cie policja bez prawka i zabierze motocykl na parking policyjny to na jakiej podstawie odzyskasz motocykl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Był albo jest teraz jakiś klx 250 za 5800, to nie jest wersja R, ale moim zdaniem wolabym wersje E ni R bez papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Jest , właśnie umawiałem sie na oględziny - ale boje sie troche braku papierów.. Jak jest z tym parkingiem policyjnym i jak z zatrzymaniami. Umowa kupna/sprzedaży nic nie da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Umowa kupna sprzedazy nie raz mi dupe ratowała :) nie wiem jak u was ale u mnie dla policji kazdy moto co ma wysoko błotnik to jest motocross i juz ich nauczyłem ze to papierow nie posiada jedynie umowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 To znaczy da rade wyciągnąć za pomocną umowy np motocykl z parkingu policyjnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 takTak ale nie wszędzie. Pozatym tylko wtedy jeżeli motocykl nie był kradziony. A zachodzi takie duże proawdopodobieństwo jak nie ma dokumentów. Wtedy oprócz tego, że nei masz motocykla to zostajesz oskarzony o paserstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Odpuszczam.. za dużo sie nasłuchałem i za dużo widziałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No i bardzo mądrze zrobiłeś. Teraz z dnia na dzień będziesz coraz bardziej tego pewien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi