Benek14 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Dzieki chlopaki wydawalo mi sie ze to niezla okazja ale widze ze wyniosloby mnie duzo duzo wiecej niz planowalem =] powiedzcie mi lepiej jaka kasę mam szykowac na KDX w chociaz 'dobrym' stanie? wersja 'R' :]Hehe KDX nie ma chyba wersji R. Są teraz kdxy na allegro. jeden, taki biały jest w miare tani, ale troche brzydki jest i te manetki! FUJ! A te pozostałe to są troche drogie jak na ten rok (93r. oba). Myśle, że 4000zł na KDX to dobrze wydane pieniądze :buttrock: yyy czy mi się dobrze wydaje czy koledze chodziło o KLXA? :D "D" Jest daleko na klawiaturze od "L" więc pomłki nie wziąłem pod uwage. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Upc sorki:P to z przyzwyczajenia =D interesowalem sie tez KDX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja dodam ze jak do niego dzwonilem to powiedzial ze w przednim zawieszeniu sa jeszcze do wymiany tuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ta i wlasnie zauwazylem ze ponownie wystawil aukcje, teraz napisal w niej co jest w nim nie halo ale podejzewam ze i tak nie napisal wszystkiego :icon_mrgreen: wczoraj prawie do 3 w nocy ogladalem wszelkie oferty motocykli i stwierdzam ze poprostu nie ma niczego dla mnie :icon_mrgreen: wyglada na to ze chyba przerzuce sie na samochody czyli to co mnie w ogole nie interesuje :lapad: powiedzcie mi jeszcze ile pali Kawasaki KDX 250 i Honda CRM 250...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 No myśle, że zależnie od jazdy, ale 9-11l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Heh to chyba jednak zostaje przy setach w 2takcie :icon_mrgreen: chlopaki doradzcie mi co moge kupic w 4T ale nie jakies Suzuki DR tylko cos bardziej wygladem zblizone do KLX za kase do 4500 nie koniecznie w PL, czy jest mozliwosc znalezienia fajnego enduraka 4T po za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A brałeś pod uwage XLR250R ?? Ostatnio jest tego całkiem sporo na allegro. Zawieszenie naprawde bardzo fajne, silnik mocny i niezawodny, małe spalanie i mieści się w wyznaczonej przez Ciebie kwocie. Ja XLRe moge polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A brałeś pod uwage XLR250R ?? Ostatnio jest tego całkiem sporo na allegro. Zawieszenie naprawde bardzo fajne, silnik mocny i niezawodny, małe spalanie i mieści się w wyznaczonej przez Ciebie kwocie. Ja XLRe moge polecić z czystym sumieniem.Pokaż mi te Hondy na allegro bo ja chyba ślepy jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kolega dobrze mówi. Wcześniej nie widziałem prawie w ogóle ale ostatnio na allegro można było znaleźć pare XLR'ek :icon_mrgreen: Przyzwoity motocykl musze powiedzieć a te lampy... poezja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/search.php?string=x...&pay=0&closed=1 jak widzisz były xlr nawet po 3200, 3500, 4000 aukcje sie pokonczyły niedawno, jedna chyba nawet przedwczoraj sie skonczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nom lampy to on ma poprostu wymiatające :icon_mrgreen: no nic jak narazie pojezdze jeszcze na FZR'ce daruje sobie kupno motocykla jesli juz to albo CRM 125 albo KDX 125..pozdrowki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jesli juz to albo CRM 125 albo KDX 125 Całkiem Ciekawe motocykle, chociaż przyznam się szczerze że teraz wolał bym 250 4T zamiast 125 2T. Ale są gusta i guściki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 wolał bym 250 4T Nie masz tu na mysli moze XLR 250 ?? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie masz tu na mysli moze XLR 250 ?? :] hehe, między innymi :icon_mrgreen: ALe jest jeszcze KLX, XR, XLR a jak się ma więcej kasy to WR250f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja tez wole 4T ale te Hondy nie bardzo mi sie podobaja, poprostu konstrukcyjnie to starocie :icon_mrgreen: jedyne co mi w nich pasi to silnik :biggrin:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi