Adam Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Taaa im dluzej jestem na tym forum tym wiecej tekstow podlapuje ktorymi potem jade moich kolegow ze squadu To nie potrafisz takich glupot wymyślać na poczekaniu?? :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam. Z jednej strony można się śmiać z takich ludzi.Z drugiej też można podziwiać za pomysł i patent.Z trzeciej strony (moja strona) jest tak, że ktoś np. nie ma zbytnio duzo pieniędzy, marzy mu się ścigacz, lub coś innego. Rodzice nie dadzą mu kasy na np. RG lub NSR, więc zarabia sam na ogaa i go przerabia. Ma przy tym dużo frajdy sprawia mu to przyjemność i chyba to się liczy no nie ? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Z jednej strony można się śmiać z takich ludzi.Z drugiej też można podziwiać za pomysł i patent.Z trzeciej strony (moja strona) jest tak, że ktoś np. nie ma zbytnio duzo pieniędzy, marzy mu się ścigacz, lub coś innego. Rodzice nie dadzą mu kasy na np. RG lub NSR, więc zarabia sam na ogaa i go przerabia. Ma przy tym dużo frajdy sprawia mu to przyjemność i chyba to się liczy no nie?. Tak z jednej strony to jest fotomontaż co widać po tym siedzeniu z tyłu, półce z łazienki na kierownicy itp, a z drugiej to zauważyłem, że ktoś kto nie ma kasy i zarabia z trudem na ogara itp. zazwyczaj ma ten motocykl odpieprzony do tego stopnia, że wygląda jak nówka bez zbędnych pierdół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Fotomontaz na maksa nio ale tworca i tak mial wyobraznie niezla... :D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 te wydechy to nie po to zeby sie miało podobać....... on jak jedzie na jednym kole to przechyla sie do tyłu na maxa i mu sie iskrzy :wink: :D a przy tym nie musi sie martwic o równowage na boki jak na jednym jedzie :buttrock: :buttrock: jeszcze tylko oklepać bak młotkiem i moto do stuntu jak sie patrzy :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dla mnie ogarek wygrywa suszarke . Zawala siarą z daleka... Ale spokojnie może jeszcze ogarek dostanie się w ręce kogoś kto zrobi go na cudo .Ja jestemw pozytywnym nastawieniu do wszelkich przeróbek ale z lekka wyobraźnią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jakbym postawił przy śmietniku to najprawdopodobniej ta nieautoryzowana konstrukcja zginła by i rozłożyła się w glebe :buttrock: bo chyba nikt by tego nie zabrał :D ludzią się w dupach poprzewracało, próbował z tego gold winga zrobić czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 sprzęt kosmos... wyobrażnia nie przeciętna... powinniśmy wspomagac takich ludzi, może wymyślą coś lepszego.... przynajmniej gość ma niepowtarzalny motor i to sie liczy, chce byc orginalny i to mu się udało.... ale ja bym takim nie jezdził.... mam kilka pomysłow na tuning... ale nie takie... wykonanie rzeczywiście słabe.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 O żesh Qrr.... :icon_mrgreen: To trzeba mieć downa, bez kitu.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jejku az mnie ciarki przechodzą jak miałbym czymś takim jeździć :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 trza mieć kiełbie we łbie banghead.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 aaaa tam sprzet jak ta lala by pobujac sie po wiosce powyrywać lachony lub z jakims lachonem jechac do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 to chyba bardziej dla śmiacia zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Brakuje z tylu kufrow i Electra jak nic :lapad:Ja nie sadze ze to jest fotomontaz. Roger Goldammer tez od czegos zaczynal :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 To nie ogar !!! Nowa wersja Gold Winga :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi