lucas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 zrobili wsk ale mało to mialo wspólnego z crossem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huskypower Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja juz mam Mtx :buttrock: I nie chce drugiej ;]a zawsze mialem sentyment do czeskiej motoryzacji i zawsze chcialem miec CZ cRoss :D ehh Czemu polacy nie zrobili jakiegos takiego motocykla crossowego :buttrock:Próbowali kiedyś nasi inżynierowie w rodzimych projektach Wsk-i stosować przełożenia i cylindry z "czesi" i tak nam tylko WSK-a 175 została i nic więcej a był projekt WSK 250 sport czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Ja juz mam Mtx j.gif I nie chce drugiej ;]jemu chodziło o CZ Mtx :icon_mrgreen:Ale cross nijak to nie jest: CZ MTX a tutaj macie czeską aukcje http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=29495Ale był tez CZ MTX 125 Edytowane 28 Czerwca 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 cz mtx 125 to to samo co 516 z przystawką na slimak licznika i obrotomierz, i swiatełkami z akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 mi chodziło o to ze chce kupic albo CZ 125 albo HONDE MTX 125 (z papierami)bo na nic drozszego nie mam kasy poniewaz wydałem na RMX-a wszystko.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 To sprzedaj RMX`a i kup cos innego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tą Cz mtx to chyba nawet darady zarejstrowac by bylo.To chyba taka ucywylizowana wersja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 siemkajak chcesz to zagadaj na pw do uzytkownika SzCzUr. on ma cz380.ostatnio żadko pojawia się na forum ale jeśli chciałbyś z nim pogadać na pw to moge mu przekazać że wysłałeś mu wiadomość. pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tą Cz mtx to chyba nawet darady zarejstrowac by bylo.To chyba taka ucywylizowana wersja :icon_mrgreen:nie ma czegoś takiego jak ucywilizowana cz cross :lapad: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie da sie zarejstrowac ,a nawet jesli to watpie zebys przejechał tym przez miasto bez wzbudzenia zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi