tomb2 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak to czytam to odechciewa mi sie motocykli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak to czytam to odechciewa mi sie motocykli :D taki sport takie doznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak dajesz z siebie wszystko to gleby są nieuniknione - dotyczy to wszystkich, amatorów i pro raiderów (patrz James Bubba Stewart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Urazy motocyklowe haha. Było to jakiś rok temu jechałem sobie po lesie aż nagle straciłem koncentracje i pogubiłemsie.wynikiem tegło dosyć powarzny gong w sosne. Urazy: złamany palec u nogi, popsułem kolano (od tamtej poru jak ide to mi pyka), udo obdarte ze skury, rozwalony palec u ręki, obdarty bark, spore rysy na kasku. Gdybym wtedy miał odpowiedni struj raczej obrazenia były by duzo mniejsze :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wstyd się wychylać, zwłaszcza przy niektórych z was: uszkodzona łąkotka, zerwane więzadło krzyżowe, drugie uszkodzone, uszkodzona powierzchnia stawu kolanowego - dziś miałem artroskopię, i obejrzałem sobie środek kolana w TV :D. Teraz rehabilitacja.Poza tym nadziałem się kiedyś wewnętrzną stroną uda na kierownicę - 5 cm od tętnicy udowej i tyleż samo od jajek - 5 czy 7 szwów było założonych. Jakbym trafił tętnicę, to już by mnie nie było na forum - jeździłem sam na żwirowni (stary a głupi!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Gleba na plecy przy jezdzie na tylnej gumie przy jakis 40km\h rozwalona pieta.W lesie zlecialem z mosy ja wylandowalem na brzegu rzeczki a honda w rzece.potluczone zebra.Jakos nic bardziej powaznego mi sie nigdy nie stalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi