czarczi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 witam ;) widzialem na forum ze sporo osob przerabia swoje motorki na supermoto i ja tez chcialbym sobie mojego ktm przerobic ( ktm lc2 125 cm 96 r) mam zamiar sie troszke pobawic przez lato ale nie wiem jak przerobic kolachodzi mi zeby je przerobic na 17 albo 16 calowe i czy jest ktos kto sie tego podejmie oczywiscie za oplata ;] :banghead: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
RaY Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 niektore maja 17 cali supermoto ;) z reszta , zeby moto przerobic to nie tylko opony ale i zawieszenie jest inne :banghead: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ptasiorr Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Przednie amory ca艂kiem inne (np.wy偶sze) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wychodzil taki KTM oryginalnie SM. Jest on na bazie LC2 wlasnie. KTM STING 125.W niemczech jest on popularny wiec poszukaj sobie czesci od niego.pzdr Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
RaY Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 lepiejs przedaj i kuporyginal ;) bedzie znacznie prosciej bo kupic komplet opon i felg to kolo 2500 tys :? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
maciekktm Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Na pocz膮tek potrzebe Ci s膮 tylko obr臋cze 17 cali + szprychy - mo偶esz to zaple艣膰 na swoje piasty (Pawe艂 z Bielska robi takie k贸艂ka - namiary znajdziesz na allegro)聽Zawieszenia na pocz膮tek nie przerabiaj tylko skr臋膰 na w miare sztywno i tyle.聽Poje藕dzij i je艣li Ci si臋 spodoba to pomyslisz nad hamulcem przednim i przer贸bkami zawiecha... Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 piasty te same, hebel ten sam, jedyne co to 16,5 calowe felgi (takie sa wymagane na zawodach) czy jakie wolisz, szprychy zamawiasz z czestochowy 1,5zl za sztuke niklowana z nyplem + opony i masz to zrobione najmniejszym kosztem, tylko ze zaraz trzeba wymieniac zebatki bo buta bedzie mialo ogromnego a max speed spadnie, zawieche utwardzasz dajac podkladki pod sprezyny czy tez zwiekszajac ich twardosc srubami jak takie sa.聽ostatnio przeplatalem swoja tylnia felge bo mi szprychy stare pourywalo, felge robilem z ojcem, jest lepiej niz bylo, wiec nie sadze ze jest to filozofia, no ale jak wolisz to oddaj do rowerowego ;p tylko ze problem jest z kluczami, bo jak nyple sa niklowane to zadnego klucza nie dostniesz, ja musialem kupic stanleya bodajze 5 i go lekko spilowac i pasuje idealnie ;) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
maciekktm Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Obr臋cze 16,5 wcale nie s膮 wymagane na zawodach!!!!!!! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Mario_PL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ehh obawiam sie ze cena moze cie zaskoczyc jesli bedziesz chcial kupic kolo od SM .Ja proponuje pobawic sie 18 calowymi felgami od JAwy 350 albo CZ .Widzialem jak koles wsadzal taki zestaw do HM i wygladala super :D Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Lucass Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Cz臋sto wida膰 偶e kolesie maj膮 za艂o偶one k贸艂ka od 艣cigant贸w takich jak np GS 500, albo nsr 125:聽聽http://www.xr-italia.com/galleria/albums/600/enricoa01.jpg聽http://www.xr-italia.com/galleria/albums/600/albertoa01.jpg聽http://www.xr-italia.com/galleria/albums/600/khamiz11.jpg聽(XR-ki s膮 pi臋kne..)聽http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110247423聽聽by膰 mo偶e to b臋dzie op艂acalne rozwi膮zanie, gdy偶 jak s膮dze u偶ywane felgi od takiej nsr-ki na cz臋艣ci nie b臋d膮 drogo kosztowa膰, z tym 偶e trzeba si臋 liczy膰 z pewnymi bli偶ej mi nieznanymi przer贸bkami..聽No a jak kto艣 chce koniecznie niszczy膰 swoje stare k贸艂ka to mo偶na kupi膰 tylne ko艂a od jakiego艣 soft enduro (XL, XT , DR 600/650, stare XR-ki tam z ty艂u s膮 w艂a艣nie felgi 17) i zaple艣膰 j膮 z piastami w swoim moto . Natomiast niewiadomo czy szeroko艣膰 tych felg bendzie odpowiednia. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Lucass Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Administrator Dominik Szyma艅ski Opublikowano 25 Czerwca 2006 Administrator Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 jedyne co to 16,5 calowe felgi (takie sa wymagane na zawodach)聽"3.6.2. Maksymalna 艣rednica k贸艂 nie mo偶e przekroczy膰 17 cali."聽Nast臋pnym razem, zanim zn贸w zaczniesz ple艣膰 bzdury, poczytaj, to nic nie kosztuje!pzdr Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
enduromaster Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 16,5 cala to na moto gp maj膮, do sm 17ki stosuj膮 Cytuj transport bus + 4ossta艂a trasa 艁贸d藕-Pary偶-艁贸d藕PW, GG lub 663 231 860 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.